Pocetna » Film


Scarlett Johansson postaje anime junakinja




  Ocenite članak: 0
pregleda: 883
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-06


DreamWorks priprema adaptaciju japanske anime "Ghost in the Shell", a glavna uloga je pripala Scarlett Johansson


DreamWorks priprema novi akcijski film naslov Ghost in the Shell koji će biti poznat svim ljubiteljima japanske animacije.
Ova igrana adaptacija je svoj put do Hollywooda pronašla preko animiranog filma iz 1995. godine, a započela je kao serija mangi pisca Masamune Shirowa pod istim naslovom 1989. godine. 2002. isti naslov je izašao kao televizijska serija, ali s alternativnom radnjom koja se odvojila od radnje u filmu i izvorne mange. Isto tako, 2013. i 2014. godine Ghost in the Shell je dobio i svoju seriju filmova.

Popularnost tematike i priče koja je u središtu ove anime očito ne opada, a sada kad se i Spielbergov DreamWorks prihvatio nove adaptacije zanimanje bi se trebalo i povećati.

Radnja je smještena u sredinu 21. stoljeća u Japanu, gdje se organizacija Public Security Section 9 bori protiv cyberterorizma. Glavni lik je Motoko Kusanagi koja je na čelu potrage za zlobnim hakerom poznatim pod imenom Puppet Master.

Glavnu ulogu će preuzeti glumica A-liste i nova omiljena akcijska junakinja Scarlett Johansson. Iako se ranije u protekloj godini nagađalo kako je i Margot Robbie u konkurenciji za ulogu, čini se kako je Scarlett Johansson prvi izbor, što zbog svoje popularnosti što zbog prošlogodišnjeg uspjeha u akcijskim filmovima.
Osim svoje uloge Natashe Romanoff u filmu Kapetan Amerika: Ratnik Zime, oduševila je i ulogom u znanstvenofantstičnoj akciji Lucy.

Film će režirati Rupert Sanders (Snjeguljica i lovac), a scenarij će pripremiti William Wheeler.


IZVOR