Pocetna » Film


Sean Penn je hladnokrvni ubojica




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1424
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-15


Od redatelja film "96 sati" stiže novi akcijski film u kojem glume Penn, Idris Elba i Javier Bardem


Redatelj filma 96 sati Pierre Morel je za svoj novi akcijsko-kriminalistički film The Gunman okupio ekipu opasno dobrih likova. Glumačku ekipu predvodi Sean Penn, a uz njega su Javier Bardem, Idris Elba, Ray Winstone i Mark Rylance.

Penn se nalazi u ulozi bivšeg operativca Specijalnih postrojbi kojeg progoni njegova prošlost, koju je uspio sakriti od svoje sadašnje djevojke, koju glumi Jasmine Trinca. Trailer nam otkriva kako stvari neće dugo moći ostati sakrivene.

"Ti si posljednja prava prijetnja koja je ostala.", govori Rylance Pennu na samom kraju trailera i jasno je kako su eliminaciju najboljeg, odnosno najopasnijeg ostavili za sami kraj.

Film je rađen prema romanu The Prone Gunman francuskog pisca krimića Jean-Patricka Manchettea, a radnja se vrti oko već spomenutog bivšeg specijalca koji želi završiti s tim načinom života i krenuti dalje u miru no agencija za koju je radio nije baš sretna s njegovom odlukom. Hoće li se uspjeti osloboditi otkrit ćemo krajem ožujka 2015. godine kada film stigne u kina.


IZVOR