Pocetna » Ljubav i Sex


Sedam znakova da vas devojka vara




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1088
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-06


Predstavljamo vam neke signale ili modele ponašanja na koje treba da obratite pažnju, ukoliko se na vaš odnos nadvila senka sumnje. Možda ste ih već primetilii, ali ste ih ignorisali ili odbacili kao neosnovane.

Koji su to znaci da vas draga možda vara?

1. Telefonski pozivi
Da li u poslednje vreme prima sve više telefonskih poziva? Da li u tom slučaju napusti sobu i to radi češće nego ranije? Kada je upitate o pozivu, njen odgovor ne izgleda uverljivo, ili se čini da nije iskrena o tome ko je i zašto zvao? Svaka promena u vezi telefonskih poziva, uključujući učestalost poziva, doba dana, ton glasa ili promena u navikama tekstualnih poruka mogli bi da znači da vas ona vara.

Oslušnite malo pažljivije, kad se javi na telefon da li govori tiše ili naglo dobije zavodnički ton? Ukoliko vam se čini kao da joj se telefonske navike menjaju i ne možete da dokučite te promene, možda ste upravo svedok njene afere.

2. Izlasci sa prijateljicama
Da li ona provodi više vremena u viđanju i izlascima sa svojim prijateljicama nego što je to činila ranije? Kada je upitate sa kim će biti, da li vam njen odgovor zvuči iskreno? Ako vam ovakav scenario zvuči poznato, vaša žena možda izlazi, ali ne i sa devojkama. Ako se nije družila sa svojim prijateljicama tako često kao što je to slučaj sada, to je vrlo očigledan znak. Treba obratiti pažnju i na promenu aktivnosti prilikom njenih ženskih izlazaka. Nije sve onako kao što ona pokušava da vam predstavi i ako je navika odlazaka u bioskop sa devojkama najednom prešla u izlaske po klubovima.

3. Tuširanje i teretana
Kući dolazi sveže istuširana, a ranije se nije tuširala u toku dana? Možda vam deluje kao da ide u teretanu češće nego do sada? Postoje dve strane ove priče. Odlasci u teretanu mogu da znače upravo to, možda češće posećuje fitnes centar jer želi da bude u formi. Problem je ako ovo radi samo da bi impresionirala svoju novu simpatiju ili ljubav. A ako joj nije potrebno uobičajeno tuširanje pred spavanje, velike su šanse da se već istuširala posle popodnevnog vrelog seksa.

4. Parfem
Na njoj ste osetili da miriše na novi parfem, koji je čini se ipak malo muževniji od onih koje voli da koristi? Može biti da novi miris nije njen, već njegov. Da li slučajno prepoznajete parfem kao neki koji ste možda vi koristili u prošlosti? I (nadamo se da ovo nije slučaj) da li ga prepoznajete kao miris koji jedan od vaših prijatelja upotrebljava? Treba li reći više?

5. Kontakt očima
Da li je prestala da održava kontakt očima kada odgovara na pitanja o tome gde je bila i šta je radila? Počela je da izbegava da vas gleda pravo u oči, a ranije joj to nije bio problem? Većini ljudi, osim psihopatama i obučenim špijunima, nije lako da gledaju nekoga ko ih veoma dobro poznaje, u oči i bez problema istresu laž. Ako vas devojka laže, postoji veoma velika verovatnoća da će ona gledati bilo gde, samo ne u vaše oči, jer zna da je kriva i radi nešto što ne bi trebalo.

6. Alkohol i druge supstance
Počela je da pije van kuće, u toku dana ili više nego ranije. Da li ste posumnjali da koristi droge, a inače kod nje to nije dolazilo u obzir? Možda osećate miris cigareta, iako ona ne puši? Ako imate bilo koji od ovih scenarija u odnosu sa vašom dragom, ona verovatno ima nekog sa strane sa kim upražnjava ove poroke. Seks, droga i rokenrol idu zajedno, a tu je i alkohol, u šta se lako upuštamo na dejtovima. Ako ona miriše na cigarete a ne puši, možete se kladiti da on puši. Možete biti skoro sigurni da neko drugi utiče na njene odluke i da je zbog te osobe ona počela da se zabavlja uz droge i alkohol.

7. Odstupanja od seksualne rutine
Izbegavanje seksa iz bezbroj razloga je svima dobro poznat znak partnera koji vara. Da li vam deluje kao da seks sa vama samo rutinski odrađuje? Ili vam pak traži stvari koje nikada niste radili pre, a uz to vas uči i nove trikove? Sve ekstremne razlike u seksualnom ponašanju moguće su indicije da postoji neki novi uticaj u njenom životu. Iako postoje druge moguće okolnosti, najverovatnije ona svoje seksualno ispunjenje dobija van vašeg odnosa.

Šta da radite?
Postoji čitav niz scenarija koji bi mogao da opravda bilo koje od ovih ponašanja, međutim ako ste primetili više od jednog znaka, to može da bude veoma dobar pokazatelj da vas ona vara. Možda ne bi bilo loše da odvojite vreme kako bi utvrdili da li su vaše sumnje tačne. Kada su vaše oči otvorene za njene promene ponašanja, onda ćete ih primetiti opet i iznova i vrlo brzo ćete sklopiti kockice. Jednom kada shvatite, samo je na vama da li želite da sačuvate vašu vezu ili je prekinete. Dobro razmislite, pa uradite ono što će biti najbolje za vas na duže staze, i znajte da će biti povređeni bez obzira koji ishod budete izabrali. Generalno je poražavajuće kada vas voljena osoba vara, ali postoji mnogo puta kada možemo da pregrmimo oluju i iz nje izađemo jači, jer smo se izborili za našu ljubav. I ako se čini da ne možete da spasite vezu, onda znajte da ste nešto naučili iz toga i da će biti spašeni od budućih prevara i slomljenog srca. U svakom slučaju istina će vas osloboditi.