Pocetna » Ljubav i Sex


Seks koji bi trebalo bar jednom u životu da probate!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1903
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-10


Kako bi vas podstaki dosegnete nove vrhunce, časopis Mens Helt sastavio je spisak sedam nezaboravnih iskustava u seksu, ali i načine njihovog oponašanja. Ovo su samo putokazi.

MEDENI MESEC

Zašto je to iskustvo nezaboravno: Mlada izgleda predivno i to su joj ponovili bar 100 puta. Oseća se sigurno pa je dopamin i epineprin brzo "pogode". Pošto je na putu prema euforiji spremna je da pruži i primi zadovoljstvo - kaže antropolog i autorka "Prvog seksa" Helen Fišer.

Pokušajte večeras: Probudite iskru tako što ujutro ispišete na njenom telu "vruću" poruku i to na skrovitom mestu.
- Žene pokreću reči - kaže Helen Fišer.

Vašoj partnerki će ostati 9-10 sati da pročita poruku i prepusti se mašti. Kad stigne kući, pogledajte je u oči i poljubite u vrat. Ljubite i dodirujte delove tela koji se obično zanemaruju - unutarašnju stanu lakta, spoljašnju stranu ruke, bedro...

POSLE PUTA

Zašto je poseban: Ako niste jeli ceo dan, uveče ćete se prejesti. Isto je i sa seksom. Ako ste u vezi, poslovni put će izazvati veliku seksualnu frustraciju. Zato kad stignete kući, frustracija se pretvara u seksualnu vatru.

- Obično se smatra da je to najromantičniji seks jer najčešće krene od dugih poljubaca prepunih želje koji zaista uzburkaju životne sokove - kaže seksologinja Ava Cadel i autorka "Burze orgazama".
Pokušajte večeras: Čak i ako niste bili odsutni osam dana nego samo osam minuta, razbudite strasti tako što ćete početi od dugog nežnog poljupca. Poljubite njenu donju usnu grickajući je nežno.

POSLE SVAĐE

Zašto je poseban: Svađate se, vičete, urlate, razbijete nekoliko tanjira. Onda se pomirite i odjurite u spavaću sobu.

- Kad se svađate, bes podiže testosterone i kod žena i kod muškaraca. Ako odete u krevet, želja će biti jača nego obično - ističe Helen Fišer.

Pokušajte večeras: Odglumite svađu i probudite emocije koje je prate. Pokrenite prepirku koja će podići tenzije, pokrenite neko međusobno takmičenje i ubrzo ćete poželeti da rešite stvari u krevetu.

OPROŠTAJNI SEKS

Zašto je poseban: Seks pre raskida kao dan pre nego što krenete na dijetu. Sutra sve počinje, ali danas ste odlučili uživati u zadnjem zalogaju brze hrane.

Oboje ste zaključili da veza više nema smisla, ali zašto ne biste još jedanput vodili ljubav. Neretko to završi puno bolje od odnosa koje ste imali u zadnjih šest mjeseci, i to iz dvaju razloga. Reč je o podsvesnom pokušaju tela da zadrži vezu tako što će partnerka ostati trudna, čak i ako to svesno ne želite.

Pokušajte večeras:

- Ako želite da žena odbaci granice, pokušajte da joj opustite i telo i misli. Očistite frižider. Zbog pažnje će biti spremnija za odnos- kaže Paul Joannides, autor "Vodiča za one koji žele da poprave svoj seksualni život".

PRVI SASTANAK

Zašto je poseban: Uzbudljivo je sve tek otkrivate. Na prvom sastanku ste otvoreni za nova iskustva i budna su vam sva čula. Osim toga, mnogi muškarci koji su u dugim vezama zacrtali su kakav bi seks trebalo da bude. S novom ženom se to menja i uzbuđenje je veće.

Pokušajte večeras: Ključ je u tome da probudite svoja čula na nov način. Probajte igru s medom: vezanih očiju pokušajte da pronađete trag meda na partnerkinom telu, ali služite se samo jezikom. Popijte malo šampanjca...

NA ODMORU
Zašto je poseban: Pre svega, slobodni ste od svega što vam inače izaziva stres: posla, računa, još jedne loše sezone fudbalskog kluba za koji navijate...

Seks na moru je zabavan i jer je reč o promeni okoline, pogotovo ako osvojimo novu teritoriju - plažu.

Pokušajte večeras: Možete uzeti slobodan dan. Za početak preokrenite krevet ili okrenite noge prema uzglavlju. Čak i nešto tako jednostavno može da bude dodatni podsticaj za igru, tvrde stručnjaci. Osim toga možete da zamenite uloge. Zamenite i redosled, na primjer, poljubite prvo rame umjesto vrata...

ZA ROĐENDAN

Zašto je poseban: Jasno je ko poklanja, a ko prima poklon, što znači da nema pritiska.

Pokušajte večeras: U toku 363 dana, kad vam nisu rođendani, možete da nekad da stvorite takvu atmosferu. Recite partnerki kako je želite da je odvedete na neko posebno mesto i predložite joj da gaćice i brushalter ostavi kod kuće. Odvedite je na mesto gdje svira latino muzika kako biste mogli da zaplešete. Taj je ples vrlo erotičan jer pokrećete kukove. Kad se vratite kući, možete joj dati poklon - vrhunski orgazam.


IZVOR