Pocetna » Ljubav i Sex


Seks na javnom mjestu – usuđujete li se?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1461
Dodao/la: devils_angel
datum: 2013-06-12



Maštarija ili stvarnost?

Seks na javnom mjestu vrlo je česta maštarija, kako muškaraca tako i žena. Ali samo oni najsmioniji usuđuju se bez okljevanja poseksati na tako neobičnim mjestima kao što je to garderoba u trgovini, u restoranskom WC-u, zadnjem sjedištu automobila i na još nebrojenim mjestima.

Zbog čega nas toliko privlači seks na javnim mjestima? Neki od onih, koji su seksanje na javnom mjestu već isprobali, rekli bi da su na taj način pokušali obogatiti inače rutinsku praksu seksanje s partnerom.

Drugi se seksaju na javnim mjestima, jer cijelo vrijeme seksanja imaju osjećaj da mogu biti uhvaćeni, što ih nevjerojatno uzbuđuje.

Ako ste jedan od onih koji se ne odupire seksu na javnom mjestu, što više, rado biste to isprobali, neka vam nekoliko naših savjeta bude od pomoći.
Odaberite pravo mjesto

Prije nego što se odlučite za seksanje na javnom mjestu, procijenite rizike koje vam ono može donijeti. Ne zaboravite da je seks na javnom mestu u večini država zabranjen, i da njime možete upasti u ozbiljne teškoće.

Ako imate dovoljno hrabrosti, tada izaberite takvo mjesto na kojem je mala vjerovatnoća da će vas uhvatiti. Jer, ako vas šef uhvati tijekom seksanja u uredu, vjerojatno ćete time ozbiljno ugroziti svoju karijeru.

Zbog toga je pametno prije dobro razmisliti isplati li se posao dovoditi u opasnost zbog seksualnih užitaka s partnerom.

Najčešća javna mjesta, na kojima parovi prakticiraju seks su: parkovi, WC, WC u azrakoplovima, kina, pozorišta, automobili, uredi, bazeni, balkoni, krovovi i terase, telefonske govornice, garderobe...
Spontanost je dobrodošla, ali samo do neke mjere

Jasno je da je seks najbolji tada kada se dogodi spontano. Ali, zar nije bolje unaprijed biti spreman na moguća neprijatna iznenađenja? Jer kada govorimo o seksu na javnom mjestu, uvijek se javi asocijacija na "nešto na brzaka", te na nešto neudobno.

Vrlo je dobrodošlo ako se u seks na javnom mjestu upustite kada ste i vi i partner vrlo uzbuđeni. A uzbuditi se možete kako verbalno tako i fizički. Šaptanjem zavodljivih riječi u pertnerovo/partnerkino uho, ili nježnim doticanjem partnerovih/partneričinih intimnih dijelova ispod stola, vaš će "na brzaka", na zabranjenom mjestu, biti još uzbudljiviji i strastveniji.
Odaberite pravi položaj

Iako je kod seksa na javnom mjestu odabir mogućih položaja seksanja relativno mali, pobrinite se da položaj, što ćete ga prakticirati s partnerom/partnericom, bude što udobniji za oboje.

Ako se nalazite u vrlo malenoj prostoriji, nije vjerojatno da ćete se osjećati udobno kao u vašoj spavaćoj sobi, ali uz malo mašte prostor možete učiniti udobnijim. Ako ste, na primjer, u automobilu, seks možete učiniti udobnijim spustite li sjedišta u ležeći položaj.

Ako je muškarac višega rasta tada je bolje da "uzde" preuzme žena, te odigra ulogu "jahačice" opkoračivši muškarca i smjestivši se na penis. U drugim zatvorenim prostorima, poput WC-a ili garderobe, najpogodniji su i najudobniji položaji stojećki i odostraga, dok misionarski položaj možete prakticirati samo na malo prostranijim mjestima.
Seksualne igrice

Seks na javnom mjestu ne podrazumijeva uvijek seksualni odnos s penetracijom. Naime, umjesto toga možete prakticirati oralni seks, stimulaciju klitorisa, dražice, vaše partnerice, ili nadraživanje partnerovog penisa.

I na taj način možemo postići najveći stupanj užitka, posebno ako vas uzbuđuje igranje seksualnih igara pod pritiskom. Nakon toga svoju pustolovinu možete nastaviti i u domaćem ambijentu.

Ako spadate među opreznije ljude, tada se nakon uvoda na javnom mjestu možete preseliti u spavaću sobu i tamo završiti svoju dogodovštinu.

Ako su vas naši savjeti malo ohrabrili za seks na javnom mjestu, tada ćemo vas još jednom upozoriti na opasnosti koje vrebaju na vas dok se seksate.

Već i sama činjenica da vas je zatekao neki prolaznik, ili čak policajac. On vas može kazniti zbog nemoralnih radnji na javnom mjestu.

Ali daleko je neugodnije ako naletite na nekog voajera, koji ne samo da će promatrati što radite i time se naslađuje, već će se možda i sam pokušat uključiti u to.

Nadamo se da vas time nismo previše prestrašili. U svakom vam slučaju želimo sve najbolje i što više ugodnih i sigurnih spolnih užitaka, pa i na javnim mjestima.


IZVOR


0   Spam
tnta   (2013-06-16 9:47 AM) [Sadrzaj]
Jos jedan pokusaj izmisliti toplu vodu,da to bi se tako reklo.....neka kaze onaj koji nije cuo rec predigra,pre svakog seksa pametno je da je ima da predigra,i pazi sada,javno mesto,a ne tako davno izlazilo se drzalo za ruke,mazilo i sve sto bi trebalo za jednu malu pripremu,lepog i zdravog sexa,a danas,sve je na brzaka,prosto smisao voditi ljubav je sveden na smisao aj da se seksamo,a sex bez ljuavi,postovanja je isto kao zurka bez muzike i alkohola,ili supa bez rezanca,meso bez zacina,ponekad se pitam kako da reagujem,kada vidim kako danas niko nikoga niti ceni niti postuje,a kada si opsednut samo sobom,onda nije ni cudo sto se i toliko prica i propaira,svaki prostakluk pa se vise ni nezna ko ce koga i gde i kako,nego samo daj pa onda da  se pricalo posle toga.....tema nema kraja a ja sam morao da nesto kazem a vi ko me kako svati...