Pocetna » Ljubav i Sex


Seks poza broj jedan: Otpozadi




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1211
Dodao/la: Nesa
datum: 2011-11-27


Znamo da vam je ovo jedna od omiljenih poza, a evo i kako da je učinite još uzbudljivijom...
Najomiljenija ženska poza

Verujemo da ste ovu pozu isprobali mnogo puta, na mnogo različitih načina, ali evo deset saveta koji će vam pomoći da je učinite još boljom...

1. Pustite ga da čeka

Penetracija automatski deluje dublja u ovoj pozi, jer se skraćuje vaš vaginalni zid. Naterajte ga da sedi/leži potpuno nepomično dok se vi pomerate u napred i unazad, ali tako da stimulišete samo glavić - ovo seksi začikavanje će ga naterati da izgori od iščekivanja!

2. Poslastica za G-tačku

Odlična stvar kod poze "otpozadi" je to što on ima sve šanse da bez problema pogodi vašu G-tačku. Rezultat: eksplozivni orgazam. Kod nekih žena, ova oblast je toliko senzitivna, da stimulacija čak može delovati i neprijatno, ali ako se opustite i nastavite sa laganom penetracijom, svaka neprijatnost obično brzo prolazi. Zato se ne ustručavajte da iskusite fantastični G-užitak.

3. Poput životinja

Ok, ova poza je sama po sebi prilično animalna, ali probajte da joj dodate ovaj zaokreta za ekstra animalizam! Dok je on u vama, preksrtite kolena i tako se oslonite na njih - to će stvoriti dodatni pritisak oko njegovog juniora, a poveća će se i trenje na vašim vaginalnim zidovima. Sve to zajedno prebacuje ovu pozu iz odlične u hiperfantastičnu!

4. Ne idite suviše duboko

Tipovi obično brže dolaze do orgazma u ovoj pozi, pa se zato prvo zadržite na plitkoj penetraciji - ovo će povećati vaše uživanje, jer je najosetljivije deo vagine sam početak, odnosno prva trećina, dok njemu neće dati previše stimulacije koja će ga prebrzo naterati da svrši.

5. Stanite u orgazmički red

Dodajte vašoj igri u dvoje trećeg člana - vibrator. To će ubrzati vaš put do Oooohhh faze i učiniće je intenzivnijiom. Ako vašem dragom smeta konkurencija u obliku realnog penisa (koja ga čak može i nadmašiti po veličini) koristite manji vibrator nekog drugo oblika!