Pocetna » Ljubav i Sex


Seks u avionu – neobična ponuda Flamingo Air-a




  Ocenite članak: 0
pregleda: 885
Dodao/la: raspatikaj
datum: 2012-03-06


Koliko ste samo puta maštali o seksu u avionu sa partnerom koji vas toliko privlači da ne možete, a ipak morate da mu odolite dok zajedno putujete? Pretpostavićemo da je velika većina dala pozitivan odgovor. Pa, ako ste spremni da izdvojite 425 dolara, ova fantazija vam se može ostvariti.

Naime, aviokompanija Flamingo Air iz Ohaja u svojoj ponudi ima paket koji se može kupiti po navedenoj ceni, a koji podrazumeva punih sat vremena leta uz moćne afrodizijake – čokoladu i šampanjac. Tu je i toliko diskretni pilot da nećete ni primetiti da je u avionu. Naravno, on se obavezuje da nikome neće pričati s kim ste, kada i šta radili.

Dejv Mekdonald, pilot i suvlasnik kompanije Flamingo Air, izjavio je da mu se tokom svakog ovakvog leta dešavaju pomalo smešne situacije, kao što je na primer pogodak u glavu čepom od šampanjca ili štiklom. Takođe, rekao je da je vrlo zadovoljan što tokom leta ima slušalice na ušima, pa ne mora da čuje šta se dešava iza njega.

Zato, ako se vešem partneru uskoro bliži rođendan, želite da obeležite godišnjicu ili jednostavno bez ikakvog povoda želite da i sebi i njemu/njoj priuštite jednočasovno putovanje koje će vam duže ostati u sećanju nego 10 dana na moru koje praktikujete svake godine, onda je ovaj paket pun pogodak. Želimo vam ugodan let!