Pocetna » Ljubav i Sex


Seksi igrice za lude i nezaboravne noći




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1177
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-10-30


Seksi igrice uvek su dobrodošle, naročito onda kada osetite da sve manje vremena posvećujete jedno drugom, da se sve ređe budite i zaspite zajedno, zagrljeni. One osvežavaju ne samo vaš seksualni život, već i čitavu vezu. Nije potrebno bogzna šta, samo puno ljubavi, malo mašte i mnogo zavođenja. Videćete, seksi igrice će vam se dopasti i poželećete češće da ih praktikujete.

Seksi igrice koje vam mi predlažemo kako bi se „zaljuljali kreveti“ samo su neke od varijanti. No, one vam mogu i samo dati ideju za dalji razvoj vaše kreativnosti.
Baci sve sa sebe!

Nije važno da li ste muškarac ili žena, plesanje će se svakako dopasti vašem partneru. Iznenadite ga romantičnom atmosferom, svećama, crnom satenskom posteljinom. Dočekajte ga posle napornog radnog dana uz prijatnu večeru i opuštajuću muziku čiji ritam zavodi. Nije potrebno da igrate kao profesionalac da biste zaveli svoju polovinu. Samo pratite muziku, njišite se i procenite kojom brzinom će biti najbolje da sa sebe svlačite komad po komad odeće.

Uz sve to, scenario možete upotpuniti lisicama za ruke. Vi igrate, a vaš partner gori od želje da vas dotakne. S obzirom da zna da vladate situacijom, to će ga uzbuđivati još više.
Kuvanje s ljubavlju

Kuhinja važi za malo carstvo prehrambenih užitaka, međutim vi je možete pretvoriti i u nešto više od toga. Niste li razmišljali o tome kako bi bilo da danas samo za njega kuvate u izazovnom vešu? Ili, što je još bolje, bez njega, samo sa minijaturnom keceljom koja više otkriva nego pokriva? Naravno, vodite računa da to bude neko jelo koje se brzo i lako priprema. I onako nećete stići da ga pojedete.
Game over

On obožava da igra igrice? Iako ste se do sada uvek nervirali zbog toga što provodi previše vremena igrajući ih, vreme je da mu se pridružite. Svakako, treba se dogovoriti čime ćete „platiti“ svoj gubitak. Šta mislite o skidanju? Kad god neko od vas izgubi, potrebno je da skine komad odeće. To vam sigurno neće teško pasti, a odlaganje „glavnog jela“ samo će rasplamsati strasti.

Potpuni stranci

Francuski pisac Ežen Jonesko objasnio je kako je pišući jedan deo svoje „Ćelave pevačice“ bio inspirisan situacijom koju je proživeo sa svojom ženom. Naime, gužva u prevozu im nije dozvolila da do krajnje stanice doputuju jedno pored drugog. Kada su se po izlasku sreli, počeli su da razgovaraju kao da se prvi put vide.

Ne znamo kako je na njega uticala ova igra, ali smo gotovo sigurni da bi kod vas mogla da upali. Pravite se da se ne znate, kao da flertujete prvi put, da ste nevaljalac/nevaljalica koja sa njim/njom želi samo jednu burnu noć.

Ako ste probali ove seksi igrice jasno vam je koliko su dobri začini za vaš seksualni život. A ako još uvek niste, zaista nam nije jasno zašto čekate.