Main
Pocetna » Ljubav i Sex


Seksi rekviziti iz frižidera
  Ocenite članak: 13
pregleda: 473
Dodao/la: Impi
datum: 2012-07-16


Želite li da začinite vaš seksualni život? Zavirite na mesto gde žive ukusi i teksture - vašu kuhinju. Ko zna da uživa u hrani zna da uživa i u seksu, a za dvostruki užitak možete odjednom da konzumirate isto. Donosimo vam pet namirnica koje verovatno imate u frižideru, a koje mogu poslužiti kao seksualni rekviziti. Ako vam je ponestalo nečega s popisa, trk u najbližu prodavnicu!
Neka gori pod ledom i vašim prstima

Čokoladni preliv - Nema hrane koja je više seksi od čokolade. Topao ili hladan, prospite po partneru malo čokoladnog preliva, a ako igricu želite da igricu učinite još slađom gledajte ga u oči dok to radite.

 

Šlag - Uz čokoladni preliv odlično ide šlag pa prelijte partnera i njime. Ali, šlag nije vezan uz seks samo zato jer je "ukusno" lizati ga s tela, već i zbog zabave. Ko ne voli zvuk šlaga koji izbija iz boce? Zabava je važna, ali često zanemarena, komponenta odličnog seksa.

 

Puding - Jedan od načina na koji se možete igrati pudingom je da ga razmažete jedno po drugome, ali ako tražite manje neurednu varijantu pokušajte da se međusobno hranite pudingom. To je super način da se zagrejete za seks i budete nestašni.

 

Jagode - Jagode se smatraju afrodizijakom, ali ne samo iz hemijskih razloga. Pripadaju grupi hrane koja budi seksualnu želju jer podseća na nešto drugo - telesne sokove. Njihovoj sočnosti nećete moći da odolite, pogotovo ako su umočene u tečnu čokoladu i njima vas hrani partner.

 

Kockice leda - Velika hladnoća na osetljivim delovima tela praćena poljupcem s vrelih usana na istom mestu u trenutku će vas dovesti do jakog seksualnog uzbuđenja. A tu je i zabava dok rukom hvatate kockice leda koje se tope po partnerovu telu - mera neozbiljnosti u mnogome će začiniti vaš seksualni život!


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|

Kategorije

Sport [636]
Film [685]
Zanimljivosti [1008]
Nauka [194]
Tracevi [76]
Ljubav i Sex [386]
Estrada i Tv [321]
Zdravlje [215]
Prati nas na Fb


InformacijeChat


MarketingNovo na forumu

Stih pesme koji vam se vrti po glavi..
Forum: Muzika
Preporuci pesmu
Forum: Muzika
Pesma u kojoj pronalazite sebe je...
Forum: Muzika
Gađam te??
Forum: Igre bez granica
Kaladont
Forum: Igre bez granica
Priznajem
Forum: Upoznavanje
O cemu trenutno razmisljate
Forum: Upoznavanje
Kako se osecas?
Forum: Pricaonica
Pokloni Pesmu Korisniku iznad
Forum: Pricaonica
Pomoc oko online filmova
Forum: Info Centar
Prijatelji Sajta

Prijatelji sajta

Popularni Linkovi

Info i pravila

  • Pravilnik
  • DMCA
  • Terms of Service
  • Privacy Policy
  • Kontakt forma