Pocetna » Zanimljivosti


Serija 'Game of Thrones' dobija spin-off




  Ocenite članak: 1
pregleda: 2281
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-05-16


Iako je najavljeno da će poslednja sezona popularne serije "Game of Thrones" biti emitovana 2018. godine, televizijska mreža HBO saopštila je da ne namerava da prestane sa proizvodnjom serije.

Najavili su spin-off seriju koja će istražiti "drugo vremensko razdoblje velikog i bogatog svemira koji je stvorio George R. R. Martin".

Već mesecima pregovaraju s Martinom, autorom romana prema kojem je snimljena serija"Game of Thrones", o nastavku serije kada se drama završi.

Serija "Game of Thrones" osvojila je nagradu Emmy za najbolju dramsku seriju poslednje dve godine te je daleko najpopularnija HBO-ova serija pa zato ova odluka televizijske mreže HBO nije iznenađujuća.

Scenaristi Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland i Carly Wray traže ideje za novu seriju i rade na novim skriptama. Oni istražuju određeni period u univerzumu "Pesme Leda i Vatre" koji bi gledaocima bio dovoljno zanimljiv, a televizijskoj mreži HBO isplativ.

Na skriptama radi i sam George R.R. Martin, a dugogodišnji izvršni producenti Dan Weiss i David Benioff neće biti aktivno uključeni u rad na novim serijama.

HBO nije precizirao kojim će se razdobljima nove serije baviti i kada će nove serije biti emitovane. Najranija sezona serije mogla bi stići 2019. godine.



IZVOR


0   Spam
FUBAR   (2017-05-29 3:36 AM) [Sadrzaj]
Svaka Cast za Seriju ... Samo da je ne pokvare .

0   Spam
Nutella92   (2017-05-29 8:57 PM) [Sadrzaj]
Valjda nece. Sve ostale su zeznuli :D

Cim nesto pocne da se vrti vise od predvidjenih sezona, kao da im ponestane ideja, pa ep postanu gluplje i gluplje nzm