Pocetna » Film


Serija "Specijalni izvještaj" dobila zeleno svijetlo




  Ocenite članak: 0
pregleda: 747
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-11


Televizijska adaptacija Spielbergovog SF trilera osmišljena je kao nastavak filma "Specijalni izvještaj"


Znanstveno fantastični triler Stevena Spielberga iz 2002. godine s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi, Specijalni izvještaj, dobiva svoju televizijsku ekranizaciju.

Ovaj televizijski projekt dolazi od produkcijske kuće Stevena Spielberga Amblin Entertainment, a prava na seriju je u rujnu prošle godine otkupio Fox na čijem programu će se pilot epizoda i prikazati. Iz Foxa su najavili kako je prva, pilot epizoda naručena, a očekuje se na malim ekranima krajem ove ili početkom iduće godine.

Scenarij za serijal je pripremila nova zvijezda Hollywooda Max Borenstein koji je u 2014. godini privukao mnoštvo publike u kino dvorane s filmom Godzilla, za koji je napisao scenarij. Trenutačno Max Borenstein ima nekoliko projekata zacrtanih za budućnost među kojima je najznačajniji nastavak uspješne Godzille najavljen za 2018. godinu. Uz Maxa Borensteina kao showrunner seriji se priključio i Kevin Falls, iskusni televizijski scenarist i producent (Zapadno krilo).

Minority Report (Specijalni izvještaj) je najavljen kao nastavak originalnog filma, a radnja će se odvijati 10 godina nakon izvornih događaja.

U središtu se nalazi jedan od trojice vidovnjaka koji predviđaju buduće nasilne zločine. Nakon što neuspješno pokuša voditi miran i normalan život bez dodira s vanjskim svijetom, on ponovno pronalazi svoju svrhu koristeći svoj dar. Proganjan vizijama iz budućnosti pronalazi partnericu u detektivki koja je opterećena burnom prošlošću, a njih dvoje odluče iskoristiti njegov dar za dobro.

Tko će se naći u glavnim ulogama ostaje još za vidjeti, ali zasigurno nećemo još dugo čekati na nove vijesti.


IZVOR