Pocetna » Ljubav i Sex


Šest muškaraca koje žena ne može da zaboravi: Studentska ljubav, onaj arogantni...




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1504
Dodao/la: Nekodaleko
datum: 2014-07-23


Tokom svog života žena upozna na hiljade muškaraca, ali nemaju svi moć da ostave dobar utisak. Štaviše, mnoge frajere žena čak ni ne zapamti, ali je šest sigurnih tipova koje nikada ne može da izbriše iz glave.

Prva ljubav

Intenzivna, hipnotiše, ruši s nogu – to je prva ljubav. Ovaj odnos je poseban jer nas uči o ljubavi više nego svi ostali. S partnerom zajedno rastete i razvijate se te otkrivate i postavljate kriterijume. Saznajte koliko ljubav donosi lepih stvari, učite i o kompromisima, ali i o stajanju iza svojih uverenja.
“Ljubav prva zaborava nema”, stara je poslovica, što znači da prva ljubav nije nužno i poslednja. Bez obzira šta vas čeka kasnije u životu, uz prvog partnera se definišu kriterijumi.

Partner za oporavak

On se najčešće pojavi nakon raskida s prvom ljubavi. Nakon godina veze, odjednom ste ostali sami i vreme je za novi početak. Tu nastupa on, rame za plakanje i čovek koji je spreman da sluša vas i da vam ugađa.
Ta se veza najčešće ne razvija u nešto trajno, ali je odlična međufaza za nove ljubavi. U tom periodu je sasvim u redu da pokušate da budete sami i da se posvetite sebi. Tek nakon što shvatite šta želite od nove ljubavi, možete da nastavite dalje.

Savršen u teoriji

Ovaj partner može da se pojavi u bilo kojoj fazi života. On je toliko zanimljiv, da nije ni čudo što žene ne mogu da prestanu da razmišljaju o njemu. Žene će dane i noći provesti u SMS-ovanju i pričanju na mobilni i upravo će im to “pomutiti” um.
Njegov šarm sprečiće ih da vide ono što vide svi ostali – da on nije onakav kakvim se čini. U tom slučaju najbolje je poslušati savete prijatelja i članova porodice jer vam oni žele samo najbolje.

Ljubav iz studentskih dana

Prvi partner na fakultetu odlična je priprema za stvarni svet jer ste po prvi puta daleko od roditelja i uživate u slobodi. Ako i kada veza pukne postaćete svesniji odraslog života i naučićete da se nosite s posledicama svojih zrelih odluka.
Ali, iako ste daleko od najbližih, to ne znači da morate kroz patnju da prolaze sami jer će vam prijatelji i roditelji uvek rado priskočiti u pomoć.

Savršen partner u mislima
Ova ljubav najčešće nije ostvarena jer je tajming jednostavno pogrešan. S ovim partnerom osećate povezanost i strast, ali životne okolnosti nikako ne dopuštaju vezu. On postaje sve savršeniji, naročito u mislima jer nije imao prilike da vas uveri u suprotno.
Nažalost, ta veza će se okončati, ali verovatno vam je bila potrebna, kao i sve pređašnje, kako biste lakše prepoznali onog pravog.


IZVOR