Pocetna » Ljubav i Sex


Šest neuobičajenih mesta za seks u stan




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1344
Dodao/la: Impi
datum: 2012-08-19


Lako je zapasti u rutinu tokom dugih veza i ljubav voditi gotovo uvek na istom mestu - u krevetu u spavaćoj sobi. E, pa, nemojte to da dozvolite! A mi ćemo vam pomoći s nekoliko predloga...

Ponekad je potrebno začiniti seksualni život uvođenjem novih poza, a na odmet nije i promena mesta na kojima ćete igrati prljave igrice.

 
Kuhinjski sto ili pult mogu biti vrlo uzbudljivo mesto za vođenje ljubavi...
 
Kuhinja

Osim za kuvanje, kuhinja je idealno mesto i za seks. Zašto ne biste isprobali kako to izgleda kad se strasti rasplamsaju na kuhinjskom stolu ili pultu? Pozovite

partnera/partnerku u kuhinju odeveni samo u kecelju.

 
Sad pozovite partnera da kao nešto vidi...

 Kutlaču pripremite za slučaj da vas ne sluša.

 
Mašina za pranje veša

Hrpu prljavog veša ubacite u mašinu stavite na pranje. Centrifuga će, u suradnji s tvojim/om partnerom/partnerkom, pružiti nezaboravan doživljaj!

 
Pod tušem

Nakon napornog dana svi jedva čekamo da odemo pod tuš. Ali, da to ne bi bilo samo jedno u nizu rutinskih tuširanja, neka ti se pridruži partner/partnerka, radi "pomoći"... Doživeti orgazam i pri tom ostati čist - savršeno!

 
Kauč

Gledate film i odjednom se napalite jedno na drugo? Ovog puta nemojte bežati u spavaću sobu, već se bezbrižno prepustite užicima ispred TV-a.

 
Stepenice

Verovatno jedno od najpodcenjenijih mesta za seks, ali je savršeno za oralni seks ili pozu obrnute kaubojke!

 
Ispred ogledala

Ogledala su jedna od najpopularnijih igračaka za seks ikad. S pravom! Svi ih imamo, a pomoću njih, možemo da vidimo seks i iz drugoga ugla...doslovno!


0   Spam
LaMistress   (2012-08-23 11:19 AM) [Sadrzaj]
nista neobicno,ali savrseno dobro stid