Pocetna » Film


Shemar Moore se oprašta od "Zločinačkih umova"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1273
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-03-26


Nakon 11. sezona popularna kriminalistička serija oprostila se od jednog od omiljenih likova


Shemar Moore odlučio se oprostiti od popularne kriminalističke serije Zločinački umovi, nakon čak 11. sezona. Moore je glumio FBI agenta Dereka Morgana od samog početka prikazivanja serije.

Iako je se Morgan u seriji odlučio povući kako bi mogao biti sa ženom i djetetom, Moore je otkrio kako je to jedna od stvari radi kojih se povlači: "Treba mi ravnoteže u životu. Volim ono što radim, volim od 'akcije' do 'reza', ali isto tako želim šetati sa svojim psima, putovati, oženiti se, imati djecu. Želim ravnotežu, a teško ju je postići sa rasporedom kakav mi imamo."



"To je čudno iskustvo.", otkrio je za The Hollywood Reporter Moore o svome odlasku. "Proveo sam 11 godina sa grupom ljudi i čudno je otići od svega toga - ali napravio sam to pod svojim uvjetima i na pravi način.", dodao je.

Moore nije prvi od originalne postave koji je napustio seriju. 2008. godine je Mandy Patinkin napustio ulogu Jasona Gideona nakon samo dvije sezone radi kreatvnih razlika. No, s obzirom da se samo oprostio od ekipe kako bi se posvetio svom privatnom životu još uvijek postoji mogućnost da se s vremenom Derek Morgan vrati.


IZVOR


+1   Spam
Vesnabv   (2016-06-11 1:23 AM) [Sadrzaj]
Nisam znala da se oprostio od serije, a bio je skoro najbolji lik u seriji, i žao mi je, ali vidim da ima dobre razloge i sretno mu bilo :)