Pocetna » Estrada i Tv


Simona Šajn se udaje za Srpskog preduzetnika.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 986
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-19


Poznata Hrvatska manekenka Simona Šajn udaje se uskoro za srpskog preduzetnika, preneli su lokalni mediji, na osnovu potvrde njene prijateljice i buduće kume Fatime Tomičić, koja je Simonu upoznala dok je bila u braku sa Antom Gotovcem.

„Drago mi je što je Simona Šajn pronašla muškarca koji će je usrećiti. Zasližila je veliku ljubav posle svega što je prošla. Čeka je miran i lagodan život“, rekla je Fatima Tomičić, ali nije želela da otkrije ime budućeg mladoženje.

Simona nije želela da komentariše sovje venčanje, već je samo podelila vest o muzici koju bi želela da čuje na svadbenoj ceremoniji.

„Želim da mi na venčanju peva Nina Badrić i to je sve što ću vam reći. Volela bih da mi Nina otpeva pesmu - Ave Maria“, rekla je buduća mlada medijima i dodala da je njenizabranik lud za njom.

„Ludo je zaljubljen u mene. Osvojio me je strpljenjem i ljubavnim pesmama koje mi je gotovo svaki dan ostavljao na Fejsbuku“, kaže zaljubljena Simona.

Njene prijateljice su otkrile da će se onaudati u beloj venčanici koju će kupiti u Londonu, kao i to da njen izabranik ima 37 godina, da je razveden i da ima 12-godišnju ćerku koja se odlično slaže sa Simoninom ćerkom Gabi.