Pocetna » Film


Simpsonima se bliži kraj




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1401
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-09-30


Izvršni producent Al Jean otkrio je kakvi su planovi oko završetka najdugovječnije animirane serije


Već neko vrijeme priča o tome kako bi Simpsoni, najdugovječniji američki sitcom, najdugovječniji američki animirani program i najdugovječnija televizijska serija u udarnom terminu, uskoro mogli doći do svoga kraja.

Izvršni producent Al Jean je za The Hollywood Reporter otkrio kako se ne bi čudio da seriju završe sa 28. sezonom, no da vjeruje kako će ići sigurno do 30. sezone. "Kada bi morao odabrati, rekao bih da će kraj najvjerojatnije završiti nakon 30. no već sam prije bio u krivu. Kada smo imali tri sezone sam smatrao da je pet fantastično.", kroz smijeh je rekao producent.



Što se tiče samog finala serije Jean je rekao: "Ako serija treba završiti onda želimo da taj kraj bude zadovoljavajuć za gledatelje. Kada smo mislili da će serija završiti nakon 23. sezone sam imao ideju, činilo mi se da bi bilo fora kada bi se u posljednjoj epizodi svi spremali za božićno natjecanje koje se dogodilo u prvoj epizodi tako da je cijela serija u petlji te da nema ni početak ni kraj. Ali nitko to nije odobrio."

Simpsoni su prije nekoliko dana počeli sa prikazivanjem 27. sezone, a cijela je ekipa za sada potpisala ugovor za 28. sezonu, uz mogućnost produžetka do 30. Sadržaj posljednje epizode sigurno će ostati tajna do samoga kraja, a službene informacije o kraju omiljene animirane serije ćemo zasigurno saznati vrlo brzo.


IZVOR