Pocetna » Tracevi


SKANDAL:Policija upada na Farmu i hapsi Eru zbog pedofilije?!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1396
Dodao/la: Roby_the_King
datum: 2013-03-22


Farma će mu doći glave!

Srpska policija mogla bi uskoro da poseti učesnike „Farme“ kako bi ispitala Eru Ojdanića zbog sumnje na pedofiliju. On se u rijalitiju hvalio kako je imao vezu s maloletnicom.

- Znate li da sam ja bio s devojčicom koja je bila u drugom polugodištu osmog razreda. Bili smo u vezi šest godina - izgovorio je Ojdanić.

Naime on je doslovce izjavio:

-Znate li da sam ja bio s devojčicom koja je bila u drugom polugodištu osmog razreda. Bili smo u vezi šest godina.

Spekuliše se da bi srpska policija mogla da poseti imanje na kojem se nalazi kuća gde su smešteni učesnici Farme kako bi Eru Ojdanića ispitala zbog sumnje da je pedofil.

Reagovale su već neke kolege, kao što su Mira Škorić koja je rekla da Eru treba kastrirati, dok je Bora Drljača iznenadio izjavom da je kriva devojčica. Pink se drži svoje izjave, da ne treba uzimati njegove reči tako ozbiljno te da nije spomenuo da je imao seks sa maloletnom devojčicom.

Nuns je oštro osudio ovo i pozvao RRA da reaguju, a oni su to i učinili. Osudili su ovu izjavu, i čak pokrenuli postupak, jer je ovim povređen Zakon o radiodifuziji i Kodeks o ponašanju emitera. Čeka se reakcija Nadležnog tužilaštva.


IZVOR


0   Spam
adis1985   (2013-12-24 7:19 PM) [Sadrzaj]
tako mu i treba