Pocetna » Estrada i Tv


Slađa ćerku vodila na tezgu!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 913
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-17


“Gledaj majku, biraj ćerku” kaže stara poslovica kojom se očito vodi Slađana Delibašić - ona je, naime, uporna u nameri da svoju ćerku Silviju Đogani uvede u porodični biznis, pa je posle dueta mezimicu povela na tezgu za Pravoslavnu novu godinu preko grane!

Međutim, gde pevaju, bivša Đoletova supruga nije želela da nam otkrije, a osim ćerke, povela je i igračice.
Još uvek veoma zgodnu Delibašićevu i njenu ćerku do aerodroma nije dopratio niko. Svoje kofere nosile su same, a posle čekiranja su popile piće i ukrcale se u avion. Ni tata Đole ih nije ispratio, pa dok je Silvija bila dobro raspoložena, u čemu joj je pomogao energetski napitak, Slađa se mrštila i tom prilikom pokazala svoje brojne bore na čelu.
Ipak, ako je suditi po Slađinom izgledu, ona u penziju neće ni u daljoj budućnosti, no i kada se to desi, ćerka će je definitivno zameniti. To je podržao i tata Đole, koji se verovatno vodi onom poznatom “na mlađima svet ostaje”. No, majka i ćerka, osim u muzičkom biznisu, partnerke su i u drugim poslovima, pa je opšte poznato da, dok Slađa radi nadogradnju kose, Silvija fenira u njihovom frizerskom salonu.