Pocetna » Zanimljivosti


Slagali drugara da je bio u komi deset godina.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 694
Dodao/la: ElGato
datum: 2013-12-10


Muškarac se napio i onesvestio. Kako bi ga naučili pameti i naterali ga da prestane da pije, njegovi prijatelji ga smestili u lažnu bolnicu i rešili da mu kažu da je deset godina bio u komi.

Kako bi prevara bila potpuna, prijatelji su u jednu kancelariju dovukli bolnički krevet, monitore, obukli prijatelje u uniforme lekara i sestre i slagali "pijanicu" da je prošlo deset godina kako leži u bolnici, da je bio u komi, ali da će sve biti u redu vremenom.
Ubrzo pošto je prvi "lekar" izašao iz sobe, upalio se televizor na kojem je u tom trenutku išla reportaža o Majli Sajrus, "zvezdi od pre deset godina", koja sada živi u kamp prikolici i koja pravi probleme ostalim stanovnicima kampa jer vrši veliku nuždu u zajedničkom dvorištu.

Šokiranom i zbunjenom čoveku koji odjednom mora da prihvati činjenicu da je izgubio deset godina života zbog alkohola, u tom trenutku ulazi još jedan lekar u sobu (prijatelj Tom Mejb koji je sve ovo organizovao, sa hirurškom maskom na licu).

"Bože, kad ste došli ovde moja ćerka je imala dve godine, sada ima 12", počinje "lekar" priču. Potom počinje da ga pregleda, lupka ga po kolenu da proveri reflekse, a onda mu "zafrljači" šamar.

Pacijent je tad shvatio ko je u pitanju, počeo je da se smeje i onda shvatio zašto su njegovi prijatelji sve ovo uradili.


IZVOR