Pocetna » Sport


Službeno: Ter Stegen potpisao petogodišnji ugovor s Barcelonom




  Ocenite članak: 0
pregleda: 618
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-05-22


Njemački golman Marc-Andre ter Stegen (22) stigao je u četvrtak na Camp Nou i službeno stavio potpis na petogodišnji ugovor s Barcelonom.

Prije nekoliko je dana katalonski nogometni div objavio da je dogovorio transfer dosadašnjeg golmana Borussije Mönchengladbach, a u četvrtak se dogodilo i službeno predstavljanje. Prema pisanju njemačkih i španskih medija, mladi čuvar mreže u ugovoru ima ugrađenu odštetnu klauzulu od 80 miliona eura.

"Barça je početak nove etape moje karijere. Ponosan sam što sam ovdje i što mi je klub ukazao povjerenje. Od samog sam početka znao da će dolazak u ovakav klub biti nešto posebno. Bilo je i drugih ponuda, ali sada nije vrijeme da govorim o tome. Barcelona je oduvijek bila moja prva opcija", rekao je Ter Stegen koji će na golu zamijeniti Victora Valdesa.

Cijelu dosadašnju karijeru Ter Stegen je proveo u Borussiji Mönchengladbach. Za njemačku reprezentaciju skupio je četiri nastupa, ali se nije našao na popisu igrača koji kandiduju za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.


IZVOR