Pocetna » Film


Snimanje novih "Plaćenika" Jasona Stathama skoro stajalo glave!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1317
Dodao/la: Gale
datum: 2013-09-18

Slike iz Snimanje novih "Plaćenika" Jasona Stathama skoro stajalo glave! Slike iz Snimanje novih "Plaćenika" Jasona Stathama skoro stajalo glave!


Na setu najnovijih Plaćenika Jason Statham iznenadio je svoje kolege kad je za dlaku izbjegao smrt pri snimanju jedne akcijske scene, prenosi yahoo.

Terry Crews (Hale Caesar u filmu) u gostovanju kod Jaya Lena otkrio je kako je proteklo snimanje scene koja je mogla biti kobna za Stathama: "Snimali smo jednu od akrobacija, a Jason je vozio kamion na čijem smo kraju trebali stajati mi ostali. Scenu smo snimali u Bugarskoj, na rubu Crnog mora, Jason se jednostavno trebao zaustaviti, a mi iskočiti... no, kamion nije stao! Prevrnuo se i pao u more dok je Jason još bio u njemu!"



"Dok gledaš akcijski film misliš si kako tako nešto nije nikakav problem, ali u stvarnoj situaciji samo sam počeo vikati 'Jason! Jason!' Svi smo bili sigurni na kopnu, a Jason sam u moru, zarobljen... mi vrištimo, paničarimo, već mi suze naviru kad smo vidjeli Jasona kako pliva prema nama dok kamion tone", ispričao je u nevjerici Terry.

"On se samo vratio, osušio odjeću i pitao kad ćemo ponoviti snimanje scene! Ostali smo zatečeni. Ja nisam mogao vjerovati. Jason je faca na filmu, ali bome je i u stvarnom životu", dovršio je.



46-godišnji Jason Statham iskusan je plivač, a punih 12 godina se natjecao u skokovima s daske (počeo je kao 11-godišnji dječak) što dodatno objašnjava zašto je tako dobro prošao u ovoj nesreći. Na Plaćenike 3 morat ćemo pričekati sve do 15.8.2014., no čekanje će se svakako isplatiti sudeći prema glumačkoj ekipi koju uz njega čine Sylvester Stallone, Jet Li, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford i Arnold Schwarzenegger.

Dok čekamo opake Plaćenike, Jasona ćemo uskoro gledati u akcijskom trileru Homefront koji 27.11. stiže u kina.


IZVOR



-3   Spam
KeX   (2013-09-19 6:39 PM) [Sadrzaj]
hahahahaha a ja ovoga jbte ... opasan tajp  xd  sorry za ovaj comment al njega ne varim nikako ... morao sam neshto napisat :D