Pocetna » Film


Snimanje "Star Treka 3" počinje već u veljači




  Ocenite članak: 0
pregleda: 866
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-21

Slike iz Snimanje "Star Treka 3" počinje već u veljači Slike iz Snimanje "Star Treka 3" počinje već u veljači


Na radost svih nestrpljivih obožavatelja Zvjezdanih staza posao oko trećeg nastavka nove trilogije Star Treka se dobrano zahuktao.

Na prvom mjestu su novosti vezane uz scenarij. Pod vodstvom scenarista i redatelja Roberta Orcija prva verzija scenarija je završena, a kako donosi portal Trek Movie u Paramount studiju su zadovoljni napretkom i pričom. U početnom stadiju je i predprodukcija, odnosno testiraju se neki efekti koji bi se mogli koristiti na filmu, dizajniraju se setovi i odabire kostimografija. Navodno su već započele i rasprave o izboru glumaca za nove likove.



Po svemu sudeći uskoro ćemo imati i datum premijere filma, a nadamo se i službeni naslov nastavka. Za sada je otkriveno kako su u rasporedu za početak snimanja zabilježeni datumi u veljači iduće godine, a kako je i Zachary Quinto potvrdio navedeni datum, snimanje bi trebalo započeti unutar sljedećih šest mjeseci.

Osim toga, Paramount je najavio izlazak novog nastavka Zvjezdanih staza za 2016. godinu, a nove vijesti spominju razgovore između studija i Orcija o ljetnoj premijeri filma. Kako su dva protekla nastavka Zvjezdanih staza imali svoje premijere u svibnju, nagađa se kako bi i ovaj nastavak mogao imati slično datiranu premijeru.



U konačnici obožavatelje će obradovati i potvrda ranijih nagađanja i objava o samom sadržaju filma. Naime, misija će odvesti Enterprise u duboki svemir, a radnja se neće ticati planeta Zemlje već će biti okrenuta istraživanju i nepoznatom. Štoviše, posadu svemirskog broda Enterprise naći ćemo na pola puta petogodišnje misije.


IZVOR