Pocetna » Zanimljivosti


ŠOK u prvih trideset sekundi filma: Znate li šta se desilo Džonu Konoru?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 921
Dodao/la: Casper
datum: 2019-11-03


Većina je složna da je najbolji "Terminator" onaj u kojem smo gledali mladog Džona Konora, kojeg je igrao Edvard Furlong.
Znate li da se pojavljuje i u trečem?

Od kako je svet upoznato mašinu iz budućnosti interesovanje za film Džejmsa Kameruna ne jenjava. "Sudnji dan", zapravo drugi deo filma po mnogima je i najbolji.
Na stranu "pokušaji" narednih nastavaka da zainteresuju publiku kao prva dva dela filma - jeste, bili su gledani, ali ne i uspešni kao "Terminator 2".

U njemu smo videli opaku Saru Konor, mladog Džona Konora koji se sprijateljuje s mašinom za ubijanje i "Arnoldov kraj" kada šalje poslednji pozdrav...

Klinca je igrao Edvard Furlong, glumac koji je od tada dobio epitet "propale holivudske zvezde" i koji je u medijima bio isključivo zbog problema s alkoholom i opijatima, tučom s devojkom i bivšom ženom...
Sada, u poslednjem "Terminatoru" ponovo srećemo Saru Konor, ali i Džona...

Ukoliko ne želite da kvarite gledanje filma, zamolićemo vas da prestanete da čitate, pošto sledi SPOJLER:

"Terminator: Mračna sudbina" se nastavlja na dobro poznatu priču iz 1991. godine. Film počinje godinu dana posle događaja u "Sudnjem danu". Sara i Džon sede na plaži u Gvatemali, kada se pojavljuje T-800 i ubija mladog spasioca čovečanstva pre mamom!

Misija završena!

Ovo je bila ideja Džejmsa Kamerona, koji se sada vraća franšizi kao producent.

"To je moja ideja. Hteo sam da gledaoci vrisnu u bioskopu i viknu 'šta, jeste li normalni'. Hteo sam da im izvučem tepih pod nogama!".
Uspeo je.


IZVOR