Pocetna » Ljubav i Sex


Španija: Prostitutke ne pružaju usluge bankarima dok ne daju povoljnije kredite




  Ocenite članak: 0
pregleda: 795
Dodao/la: LaMistress
datum: 2012-03-30


Ekskluzivne prostitutke u Španiji odlučile su da pomognu sirotinji tako što će uskratiti usluge bogatim bankarima sve dok ne pristanu da daju veće pozajmice porodicama i firmama koje imaju finansijske poteškoće.

Prema rečima štrajkačica, bankari se od početka akcije dovijaju da izbegnu posledice štrajka, tako što se predstavljaju kao arhitekte ili inženjeri. Uprkos njihovoj dovitljivosti, jedna od dama u štrajku pooručuje da im lukavost neće proći.

- Profesije koje oni navode odavno ne mogu da priušte tarifu koja počinje sa 300 evra na sat - rekla je jedna od prostitutki.

Najveća strukovna asocijacija luksuznih prostitutki Madrida poručila je da su upravo oni "jedini koji imaju realnu mogućnost da izvrše pritisak na ovaj sektor".

- U štrajku smo već treći dan i mislimo da oni više neće moći da izdrže - rekla je devojka pod imenom Ana MG.

Ceo štrajk je počeo kada je jedna od devojaka iz poznate firme za poslovnu pratnju odlučila da uskrati svoje usluge jednom bankarskom službeniku, ako ne odobri jedan kredit.

Štrajk seksualnih radnica nastupio je uoči protesta najavljenih za četvrtak, kada će na ulice izaći radnici zbog velike nezaposlenosti i izmena zakona o radu koji omogućava poslodavcima da lakše dele okaze.