Pocetna » Ljubav i Sex


Šta nikako ne treba da poklonite ženama?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1041
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-07


Kako se Dan zaljubljenih bliži, mnogi muškarci se pitaju šta da kupe svojoj devojci ili ženi, a da to bude originalnije od ruža i bombonjere. Ukusi su različiti, ali postoje neke stvari koje nikako ne biste trebalo da poklonite osobi do koje vam je stalo - osim ukoliko to sama nije tražila.

Ratkapne, kreme protiv bora i knjige o dijetama su neki od poklona kojima žene iz jedne britanske studije ne bi bile impresionirane.
Iako žene često daju naznake svojim momcima i muževima šta je to što bi želele za rođendan ili Novu godinu, rezultati su pokazali da baš tada dobijaju poklone koje im se najmanje dopadaju, i koje kasnije zamene.

Oko 35 odsto ispitanica kaže da znaju da će im partneri kupiti cveće, 17 odsto očekuje plišanu igračku, a oko 20 odsto njih očekuje čokoladice.
- Zaključak je da je žene teško kupiti. Ako ne znate šta da poklonite svojoj lepšoj polovini, najbolje je da je otvoreno pitate šta želi. Tako ne možete da pogrešite - rekla je portparolka kompanije koja je sprovela istraživanje.
Žene su izjavile kako najviše vole nakit, putovanje ili omiljeni parfemom, a ono što bi ih iznerviralo su ratkapne, kreme protiv bora i knjige o dijetama koje ne očekuju za najromantičniji praznik ni onda kada im je upravo to potrebno.