Pocetna » Ljubav i Sex


Šta oblik gaćica govori o vama?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1427
Dodao/la: Asuris
datum: 2011-12-19


Dok se neke žene najseksipilnije osećaju u tangama, drugima su draže bokserice ili pak providna čipka. Bez obzira na to koje su donje rublje izabrale, žene šalju određenu poruku i otkrivaju skrivene detalje o svojoj ličnosti. Otkrijte šta vaše donje rublje govori o vama!

Minijaturne tange u obliku trougla

Ako se najbolje osećate u mini tangama trouglastog oblika, onda ste seksi pustolov. Ovaj model tangi pokriva samo ono najnužnije, a ispod odeće se ne ocrtava. Trouglaste tange su veoma zavodljive i seksi. Dame koje vole ovakav seksi i izazovan donji veš nisu sramežljive i ne boje se da isprobaju nove stvari. Minijaturne tange u obliku trougla nose dame koje veoma drže do svoga izgleda i pažljivo vode brigu o sebi. Osim toga, veoma su i ponosne na svoju seksi guzu koju vole naglašavati.

Obične tange

Dame čiji su izbor obične tange sa širim trakicama sa strane su zaigrane, ali i "bezobrazno prefinjene". Obične tange mogu se nositi ispod suknje, pantalona, kao i ispod haljine, a da se ne morate brinuti o neukusnom ocrtavanju preko odeće. Žene koje nose tange veoma su sofisticirane, ali i samouverene, često imaju veoma prepoznatljiv parfem, a najdraže su im tange u crnoj boji.

Klasične gaćice

Klasične gaćice vole sportistkinje i veoma aktivne devojke. Ovaj tip gaćica može se nositi gotovo ispod svega. Iako klasične gaćice u poslednje vreme baš i nisu neki modni hit, one nikada neće izaći iz mode, a njihov klasičan oblik prekriće sve potrebno. Ali klasično ne treba mešati sa dosadnim, a klasične gaćice veoma su udobne za po kući.

Gaćice visokog struka

Iako ova vrsta gaćica na prvi pogled deluje identično kao klasične gaćice, razlika je jer u tome što one imaju malo više tkanine. Žene čiji su izbor ovakve gaćice osećaju se prijatno i opušteno. Ovakve gaćice izbor su žena koje drže do tradicije, koje su pouzdane i verne prijateljice.

Hipsterice

Verovali ili ne, ponekad se s dodavanjem više tkanine može pojačati seksi efekat, a upravo to važi za hipsterice. Sa širokom trakicom sa strane, hipsterice čine guzu punijom i seksi. Hipsterice redom biraju devojke koje vole tradicionalne stvari, ali sa seksi dodacima, poput čipke. Devojke u hipstericama su slatkice koje sve rade kako treba.

Bokserice

Iako bokserice i hipsterice na prvi pogled izgledaju veima slično, postoji suptilna razlika. Bokserice ipak prekrivaju nešto više kože i izgledaju poput vrućih pantalonica. Bokserice su uglavnom izbor devojaka koje flertuju i pritom se dobro zabavljati. Dame koje nose bokserice su pomalo drske kokete, obožavaju izlaske. Ovim devojkama ne bi bio stran ples u donjem vešu poput Kameron Dijaz u "Čarlijevim anđelima".

Brazilke

Relativno novi model gaćica. Ljubiteljke ove vrste gaćica su seksi i glamurozne. Dame u brazilkama su veoma zabavne, a kako je ova vrsta gaćica poslednji hit, ove devojke slede modne trendove i tačno znaju što je poslednji krik mode.

Mašnice i šljokice

Osim omiljenog oblika gaćica, prilikom kupovine donjeg veša treba u obzir uzeti i široku paletu izbora boja, uzoraka, poruba, čipke, materijala te brojnih drugih sitnih detalja. Životinjski print na gaćicama, poput zebra ili leopard prugica otkriva seksi ženu koja se ne boji riskirati. Mašnice i čipka otkrivaju slatkice koje su veoma ženstvene. Šljokice i sjajni detalji većinom se sviđaju zaigranim devojkama koje u duši uvek ostaju devojčice.