Pocetna » Ljubav i Sex


Šta se žene stide da traže u seksu?




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1048
Dodao/la: Impi
datum: 2012-02-18


Postoje neke stvari u seksu koje žene posebno vole, ali se boje ili stide da ih predlože svojim partnerima. Vreme je da se to promeni! Evo nekoliko saveta kako ovaj problem olakšati i njoj i njemu, kako razgovarati o "škakljivoj" temi i, na kraju, uživati na obostrano zadovoljstvo!
Stid ne sme da bude deo vašeg seksualnog života ako želite potpuni užitak
 

1. Želi da joj partner pruži više oralnog seksa
Neke žene su vrlo kritične kada je reč o njihovoj vagini. Brinu zbog njenog izgleda, ukusa i mirisa, što ih koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što voli da prima komplimente muškaraca za izgled, žena voli da čuje pohvale i za svoj najintimniji deo tela. Partnerove reči "kako je lepa" ili "kako lepo miriše", daće joj potrebno samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u kunilingusu. Masaža unutrašnje strane nogu pre seksa pomoći će da se potpuno opusti i zaboravi bilo kakve komplekse!

 

2. Želi da proba seks u javnosti
Seks u javnosti može biti prilično riskantan i nepraktičan, ali i neverojatno uzbudljiv! Za početak, možete probati samo predigru. Na primer, mazite se u kutku bara punog ljudi ili na zadnjem sedištu automobila usred bela dana ili na stepenicama ispred zgrade. Kada se malo "izvežbate" i oslobodite, potražite neko skrivenije javno mesto i rizikujte!

 

Česta ženska fantazija

3. Ona želi da dominira u seksu
Ako žena može da ima vezane oči tokom seksa, zašto ne bi mogao i muškarac? Neki pripadnici jačeg pola žensku dominaciju u krevetu doživljavaju kao oduzimanje ili vređanje njihove muškosti, ali takav stav samo ih lišava novih, fantastičnih seksualnih iskustava.

 

Kada oseti da dominira u krevetu, žena se pretvara u boginju seksa koja će svom poniznom podaniku pružiti vrhunski užitak. Povez na očima dok vam ona pruža oralni seks zvuči prilično uzbudljivo, zar ne?

 

4. Želi da joj partner naređuje
I emancipovana žena s najviše samopouzdanja ponekad voli da muškarac dominira u krevetu i naređuje joj što da radi. Muškarci često izbegavaju takve pokušaje, jer se boje da će ispasti pregrubi, ali uz puno poverenja i komunikacije i takav seks može biti odličan. Partner, takođe, mora čitati govor tela partnerke i biti siguran da se ona oseća ugodno, fizički i emocionalno. Nakon što se uveri da je tako, mogu započeti igrice u kojima je žena pokorna ljubavnica, a glavna sredstva igre su povez za oči, lisice, proste reči...šta već oboje vole.

 

5. Želi da je partner udara po guzi tokom seksa
Lagano lupanje po zadnjici tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice
Većina žena voli lupkanje po guzi ili takozvani "spenking"

nežnijeg pola, ali se srame da to traže iz jednostavnog razloga: smatraju to smešnim. Muškarci su, kada je o tome reč, puno odvažniji, a dobar način da saznate da li vaša partnerka želi da je lupite po guzi jeste da je to nežno pitate dok joj rukom mazite ovaj deo tela.

 

U ovoj igrici podednako mogu uživati oba pola: ženama šalje puno ugodnih, škakljivih trnaca u vaginalno i analno područje, dok muški tvrde da im lupkanje partnerkine guze budi osećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.