Pocetna » Ljubav i Sex


Šta to žene privlači ženskarošima?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1118
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-11-20



Žene koje su u vezi sa ženskarošima često izazivaju čuđenje drugih ljudi koji se pitaju što tako pametne i sposobne žene rade sa muškarcima koji ih varaju na svakom koraku. Takva pitanja verovatno sebi postavljaju i same žene koje su "zaglavile" u lošem odnosu, ali ne znaju da objasne razlog. Zašto se to događa? Donosimo vam deset razloga zbog kojih žene najčešće ostaju u odnosu sa ženskarošima.
ŽENSKAROŠ ZNA DA KAŽE PRAVE STVARI U PRAVO VREME. Teško je prepoznati njegovo pravo lice kada vam govori da ste lepi i pametni i da mu se jako sviđate. Njegova slatkorečivost može vas uveriti da svi drugi greše, a samo on je u pravu.

ŽENSKAROŠ ZNA DA RADI SITNICE ZBOG KOJIH MISLITE DA MU JE STALO. Međutim, ako malo bolje otvorite oči, shvatićete da ga te male sitnice ne koštaju ništa.

ŽENSKAROŠI SU ODLIČNI U KREVETU, ŠTO NIJE ČUDNO S OBZIROM NA SVU PRAKSU KOJU SU IMALI. Seks je taj koji začara ženu pa ona ostaje u odnosu sa ženskarošem, iako zna da je on potpuno pogrešan muškarac za nju.

ŽENSKAROŠI SU NAJČEŠĆE ZGODNI MUŠKARCI. Iako žene znaju da se knjizi ne sudi prema izgledu korica, ipak se zadržavaju u njihovom društvu jer im imponuje kada se druge žene okreću za njihovim muškarcima. Ali za vezu je potrebno mnogo više od izgleda.

ŽENE VRLO ČESTO PADAJU NA ŽENSKAROŠE KADA SU USAMLJENE, A SVE NJIHOVE PRIJATELJICE SU U VEZAMA. Ženskaroši tada postaju izlaz za neprijatnu situaciju. Problem je što ovakvo rešenje nikuda ne vodi.

NEKE ŽENE OSTAJU SA ŽENSKAROŠEM IZ SAŽALJENJA. Budući da se u određenim situacijama postavio zaštitnički prema njima, one osećaju da mu nešto duguju. Prema mnogima, to je najgori scenario vezivanja uz ženskaroša.

ŽENE SA 30 I NEŠTO GODINA VEZUJU SE ZA ŽENSKAROŠE I ZBOG STAVA DA IM JE VREME DA SE SMIRE I ZASNUJU PORODICU. Nemojte dopustiti da vas godine definišu i nemojte pristajati na nešto što ne zaslužujete samo zato što mislite da je vreme da se udate.

ŽENE OSTAJU SA ŽENSKAROŠIMA JER MISLE DA NI JEDAN DRUGI MUŠkARAC NIJE ZAINTERESOVAN. Nemojte dopustiti sebi da ostanete u tako lošem odnosu samo zato što mislite da tamo negde ne postoji pravi muškarac za vas. To je samo vaš subjektivan utisak.

"BOLJE BITI SA BILO KIM NEGO SAMA". Nemojte sebi dopustiti takav omalovažavajući stav, zaslužujete muškaraca koji će vas učiniti srećnom, a ne nesrećnom i nesigurnom.

MNOGE ŽENE MISLE DA GA BAŠ ONE MOGU PROMENITI. Nemoguća misija. Nemojte dopustiti da vam dragoceno vreme ode u vetar dok pokušavate da popravite nešto što je nemoguće popraviti. Koncentrišite se na sebe i na svoju sreću