Pocetna » Ljubav i Sex


Šta žena nikada neće otkriti muškarcu?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1787
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-12-19


Koliko god da je žena zaljubljena i posvećena vezi, neke tajne će zadržati za sebe i retko kada će muškarac imati pristup tom svetu. Muškarci bi mogli veoma da se iznenade ukoliko saznaju šta se sve krije u ženskom umu.
1. Nijedan muškarac ne može da nadmaši najbolju drugaricu svoje partnerke. Ona zna baš sve, od njenog žiro-računa, do ljubavnih problema i tajni iz prošlosti. Ako vam se ponekad učini da je tako, nemojte biti povređeni jer je ženina prijateljica njena produžena ruka u životu. 

2. Iako se muškarci tome ne bi nadali, žene jako uzbuđuju njihove ruke. 

3. Kada par živi zajedno, žena će često krišom spavati u partnerovoj majici kada on ode na put zbog čežnje koju oseća. 

4. Nikada neće otkriti tačan broj ljubavnika. Istraživanja kažu da je taj broj uvek nešto veći od izrečenog, jer se žena boji da će ostaviti loš utisak na muškarca. 

5. Pre nego što prvi put spavaju s nekim muškarcem, često maštaju o njemu. 

6. Vole da upoređuju sadašnje partnere s bivšim. 

7. Ne mogu sebi da pomognu i žele da znaju što više o njegovim bivšim devojkama, pa će ih "izguglati” bez griže savesti. 

8. Kada se zaljube, to osećaju toliko intenzivno da izgube apetit. 

9. Veoma se trude da budu seksi i privlačne, pa troše mnogo vremena na svoj izgled. Ipak, nikada neće priznati koliko su vremena provele na depilaciji ili kod frizera da bi bile privlačne. 

10. Muškarcima se možda čini da su žene jako organizovane, ali one vrlo često osećaju da se sve oko njih raspada i da nemaju sve konce u rukama. 

11. Nemojte biti naivni i misliti da ona ne zna za vaše porno filmove i časopise ili sajtove koje rado posećujete, a vi to krijete jer ne želite da vam se smeje. 

12. Stara je priča da žene uvek kasne sa spremanjem kada negde idete zajedno. Zato upamtite da njena poruka "da je upravo gotova” znači da joj treba bar još pet minuta. 

13. To isto važi i za kašnjenja. Kada kaže da stiže za pet minuta, znači da će za toliko krenuti i da će otprilike toliko kasniti. 

14. Ako prizna da ste je rasplakali nekoliko puta, znači da je zbog vas plakala barem dvaput češće nego što je rekla. 

15. Žene željno iščekuju pozive partnera i ponekad su time opsednute, a posebno nakon prvog sastanka. Ako kažete da ćete je nazvati, onda to i uradite. Što pre! 

16. Vole male prljave razgovore za vreme seksa, ali ih je sramota da to priznaju. 

17. Na početku veze zbog zaljubljenosti idu toliko daleko da čuvaju sve njegove SMS poruke ili poruke na telefonskoj sekretarici. 

18. Žene nose "bapski” donji veš i ne brinu da li su savršeno depilirane ako same sebe žele da spreče da prerano s nekim uskoče u krevet. 

19. Previše troše na garderobu i toga su veoma svesne. 

20. Analiziraju i posmatraju sve što partner radi, a povremeno ih testiraju samo da bi videle da li su voljene. Zbog toga nikada nemojte dati pozitivan odgovor na pitanje o seksu utroje. 

21. Ženama je potrebna potvrda da su željene i ako ste to pokazali već sto puta, ona će želeti i 101. 

22. Ljubomora je predivna u malim dozama. Ako vidite partnerku kako flertuje s konobarom, ona se u stvari obraća vama i želi da reagujete. 

23. Većina svađa počinje kada žena oseća da je muškarac ignoriše. Žele pažnju i zatim počinju svađu oko nečega što im uopšte nije toliko važno. 

24. Čak i kada insistiraju na tome da same plate večeru na prvom izlasku, ipak misle da ste škrtica ako popustite. 

25. Iako imaju uspešnu karijeru i finansijski su nezavisne, najsrećnije su kada ih partner ponese u krevet bez najave i preuzme kontrolu. 



0   Spam
KeX   (2012-12-22 1:25 PM) [Sadrzaj]
nemoguche da ima samo 25 ... mora bit' mnogo vishe hahahaha xd

0   Spam
Korisnica   (2012-12-21 11:29 PM) [Sadrzaj]
Covece :* muskarci ne valja vam ovo :* ne valja ono :* ne valjaju devojke-nadjite decka .