Pocetna » Estrada i Tv


Stanija Dobrojević: Adem Ljajić je mnogo sladak!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1163
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-06-15


Iako je ranije završila sa ovogodišnjim „Survivorom" jer je bila diskvalifikovana starleta i dalje privlači pažnju na sebe brojnim skandalima i ljubavim aferama


Navodni verenik Rus Vladimir joj veruje da ga ne vara, ali se možda ona na vreme zaštitila tako što mu je rekla da su sve laži u srpskim medijima i da ni u šta ne veruje. Od svih javnih frajera jedino tvrdi da je bila sa Gojkom Kačarom.

 

Na početku intervjua upitali smo Staniju da nam otkrije tajnu svog odnosa sa fudbalerom Ademom Ljajićem i sa svojim bivšim Gojkom Kačarom:

 

- Adem je mnogo sladak i to je sve što za sada mogu da kažem. Što se tiče Kačara, to ne želim da komentarišem.

 

Da li je ta priča sa Ljajićem možda marketinški trik? Da li možda fudbaler želi da skrene pažnju sa gafa kada nije hteo da peva državnu himnu?

- Ne mislim da bi se momak kakav je Adem bavio tim stvarima i da bi preko mog ili nečijeg drugog imena rešavao i prikrivao svoje probleme.

 

Spekuliše se da si bila u vezi sa brojnim poznatim muškarcima, sa kim si zaista bila u vezi?

- Nakon splitske ljubavne afere koja se neslavno zavrsila, svi momci sa kojima su me dovodili u vezu nakon toga su čiste laži i izmišljotine. Svi su me oni muvali, neki su bili željni medijske pažnje pa su se napadno udvarali, samo da bi bili dovođeni u vezu sa mnom, međutim ni sa jednim od njih nisam bila.

Da li si i dalje verena? Nakon silnih ljubavnih afera, da li je tvoja veza sa navodnim verenikom Rusom Vladimirom preživela?

- Da i dalje sam verena. Na naš odnos ne mogu da utiču novinski natpisi. Nakon vezivanja tenisera Viktora Troickog i mene on je shvatio koliko ne treba da veruje našim novinama. Često se zajedno smejemo natpisima i vestima o meni. Trzavice naravno da postoje, ali kao u svakoj vezi i njemu lično smeta što sam se toliko zadržala u Srbiji i želi da se što pre vratim.

 

Vladimir je izgleda ili vrlo tolerantan ili je zaljubljen do ušiju?

- Rus je itekako ljubomoran, ali ne veruje našim medijima. Mada i nema razloga da bude ljubomoran, treba da bude siguran u moju ljubav.

 

U kakvim si odnosima sa Edinom Škorićem, pošto se i o vašem muvanju spekulisalo?

- Te spekulacije su čista budalaština. On je menadžer novosadskog kluba „Đardino", gde ja često izlazim, a i imamo takođe dosta zajedničih prijatelja – učesnika iz „Survivora".

Skoro su te fotkali kako se ljubiš sa Avom Karabatić i Aleksandrom Nakovom. Koja od njih dve se bolje ljubi?

- Ne smem da otkrijem, naljutiće se ona druga (smeh). Ava me iznenada poljubila to veče, posle je Aleksandra bilja ljubomorna pa sam i nju morala da poljubim za kamere (smeh).

 

„Playboy", „Survivor", „Šatra", šta je sledeće? U kom pravcu ide tvoj dalji javni život?

- Postoje dve Stanije, jedna privatno - sasvim obična i normalna devojka i moj imidž u medijima koji je skandalozan. Mogu samo da kažem da se osećam srećnom i zadovoljnom i da živim život punim plućima! Fokusirana sam na ozbiljne stvari, fakultet i posao, uživam u mom novom stanu, provodim kvalitetno vreme sa porodicom, obilazim lepa mesta po Srbiji pa se uskoro vraćam u Ameriku. Moj javni život je opšti haos, volela bih da me mediji malo ostave na miru, i da se i javno malo "uozbiljim". Evo ja vas javno molim za to.