Pocetna » Tracevi


Stanija: Nisam pogrešila u proceni Alibabića! Možda ovaj moj idiot ipak doleti sa prstenom!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1690
Dodao/la: Nutella92
datum: 2014-01-11


Stanija Dobrojević osvrnula se na vest da je brak Jovane i Danijela Alibabića samo paravan za njegovu homoseksualnost. Inače, upravo je ta priča i bila razlog zbog čega se ovaj par naljutio na starletu tokom zajedničkog učešća u Farmi 4.



Šokantna ispovest Jovane Alibabić da je njen i dalje zvanični suprug Danijel homoseksualac koji ju je maltretirao fizički i psihički, tema je koja je uzburkala javnost, s iste se datakla i Stanija Dobrojević u svom blogu.

Naime, Stanija je sa Jovanom i Danijelom učestvovala u istoj sezoni rijalitija Farma, u kojoj je sporni par i otpočeo svoju vezu, a posle početnog druženja, oni su se bili i posvađali. Naime, još tada je Dobrojevićeva, koja je od gostujućih muzičara načula šta se "napolju" priča o Danijelovoj seksualnoj opredeljenosti, kazala da bi bilo ružno ukoliko Danijel zaista Jovanu koristi samo kao paravan. To je došlo i do spornog para, koji je izrečeno jako zamerio srpskoj starleti, te je upravo to i bila jabuka razdora između njih.

Sada, osvrćući se na pomenutu šokantnu vest, Stanija je u svom blogu napisala: "Mislila sam da ljubav Jovane i Danijela nije prava, a ono u šta sam iskreno verovala je puklo… moja veza se raspala, a njihova brakom krunisala. I sad se razvode posle samo tri meseca! Biće da nisam pogrešila u proceni. Možda posle svega ovaj moj "idiot" doleti sa vereničkim prstenom."

Ono što nas najviše zanima, jeste ko je "idiot" o kojem Stanija priča! Filip Panajotović?! Možda njihova priča ipak još uvek nije završena, te će StanFilovci imati čemu da se raduju!


IZVOR