Pocetna » Film


"Star Trek 3" odlazi u potragu za drugačijim svjetovima i novim civilizacijama




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1145
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-29

Slike iz "Star Trek 3" odlazi u potragu za drugačijim svjetovima i novim civilizacijama


Roberto Orci, scenarist nove trilogije Zvjezdanih staza koji je preuzeo redateljsku stolicu za treći nastavak, iznio je neke nove podatke o radnji filma. Zanimljive informacije, koje će obradovati sve obožavatelje, a posebice one kojima je klasična vizija Zvjezdanih staza pri srcu, tiču se zvjezdanog putovanja Enterprisea.



U Star Treku 3, poručuje Orci, Kirk, Spock i ostatak posade će otputovati među zvijezde galaksije i uistinu istraživati. Sada, nakon što su zapleti kojima se planira uništenje Zemlje završeni, Enterprise može započeti svoju petogodišnju misiju i otputovati u duboki svemir.

Orci je još nadodao kako su prva dva nastavka bile priče o početcima slavne posade Enterprisea i svojevrsno putovanje kroz stvaranje njihovih ličnosti. Sazrijevanje likova je, navodno, gotovo te bismo trebali vidjeti posadu koja nalikuje onoj iz izvornih "Zvjezdanih staza".

Roberto Orci, koji tvrdi za sebe da je i sam veliki obožavatelj "Zvjezdanih staza", glavna je kreativna sila iza scenarija. Njemu, Patricku McKayu i Johnu D. Payneu preostaje još samo da u pisanju scenarija ispune navedena obećanja i tako približe novi Star Trek ideji koju je osmislio Gene Roddenberry.


IZVOR