Pocetna » Film


Stigao je prvi poster za Netflixovu fantasy seriju “Castlevania”




  Ocenite članak: 0
pregleda: 699
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-03-01


[img][/img]

Nadahnuta Konamijevim serijalom video igara “Castlevania” će biti mračan, srednjevjekovni fantasy koji će pratiti posljednjeg preživjelog člana osramoćenog klana Belmont, pri nastojanju spašavanja istočne Europe od Vlada Drakule Riječ je o animiranoj tv seriji, čiji scenarij potpisuje izvrstan autor i ikona stripa Warren Ellis (Transmetropolitan, Astonishing X-Men).
. Jedan od izvršnih producenata serije je Adi Shankar koji je i najavio adaptaciju još 2015. godine kada je izjavio da će mini serija poslužiti kao adaptacija legendarne NES igre, “Castlevania III: Dracula Curse”. “Biti će mračan, satiričan serijal i nakon dekade propagande će okrenuti naglavačke vampirski podžanr.



Do sada nam osim tih informacija nije poznato ništa više o radnji, ali Shankar je bio milostiv pa nam je dao par mrvica, te sada znamo da će serija biti snimljena po uzoru na “Game of Thrones” i da će imati R rejting.

Znamo i da su već isplanirane dvije sezone, a dobili smo i prvi pogled na seriju, u vidu prigodnog ‘crvenog’ postera koji otkriva Drakulin dvorac. Uz Shankara u funkciji izvršnih producenta su i već spomenuti Warren Ellis te Kevin Kolde i Fred Seibert.

Castlevania sa svojom prvom sezonom na Netflix stiže ove godine, no točan datum još nije poznat.


IZVOR