Pocetna » Film


Stigao trailer za "Brzi i žestoki 7"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 943
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-02


Video najava akcijskog trilera Brzi i žestoki 7 poprimila je dimenzije velikog događaja kojeg su pratili brojni obožavatelji kako uživo tako i preko streama


Velikim eventom jučer je u Los Angelesu u podne po lokalnom vremenu u javnost ispraćen prvi trailer filma Brzi i žestoki 7.
Okupljeni fanovi pred crvenim tepihom u Los Angelesu dobili su priliku vidjeti glavnu glumačku ekipu, a oni koji nisu bili te sreće da uživo poprate veliki događaj pratili su cjelokupni event u živom prijenosu preko interneta.

Okupljeni fanovi, kao i oni ispred ekrana (kojih je samo na Facebooku više od 52 milijuna) iskoristili su ovu priliku kako bi uživali u razgovoru s glavnim glumcima.

Na pitanja publike i vjernih obožavatelja odgovarali su Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodríguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson i Chris "Ludacris" Bridges. Svi koji su se pridružili ovom jedinstvenom događaju prvi su saznali što ih sve čeka u novom izdanju jedne od najmoćnijih franšiza današnjice.

Kako se moglo i pretpostaviti, trailer je pokazao da će sedmi po redu nastavak serijala biti brz i žestok u svakom pogledu.
Film koji je ljubav prema tutta forza akciji na četiri kotača doveo do usijanja još ne posustaje, a najsvježiji kadrovi će nas natjerati da se još više naginjemo iz svojih kino-sjedala u zavojima kojima nas odvedu Brzi i žestoki.

Režiju Brzih i žestokih 7 potpisuje James Wan, a osim gore spomenute glumačke ekipe u filmu se pojavljuje i Dwayne Johnson te prošlog studenog tragično preminuli Paul Walker.

Film Brzi i žestoki 7 dolazi u hrvatska kina na proljeće 2015. godine.


IZVOR