Pocetna » Film


Stigao trailer za "Fury"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1742
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-27

Slike iz Stigao trailer za "Fury" Slike iz Stigao trailer za "Fury"


Film Davida Ayera Fury konačno je dobio svoj trailer. Ratna drama s Bradom Pittom u glavnoj ulozi u traileru nas uvodi u dramatične dane završetka Drugog svjetskog rata. U središtu radnje je mala grupa vojnika, jedan zapovjednik i jedan tenk, a u ovih nekoliko minuta možemo naslutiti heroizam običnih ljudi koji se nađu u naizgled neizvedivoj misiji.



Fury je predstavljen kao ratna drama i triler. Smješten je u posljednje dane Drugog svjetskog rata, kada je vojna sila Saveznika vršila posljednje napade na Njemačku. Radnja se vrti oko petero vojnika predvođenih narednikom Wardaddyjem (Brad Pitt). Američki vojnici u nacističkoj Njemačkoj nađu se u nemogućoj situaciji kada budu brojčano i oružano nadjačani, ali ipak odlaze na posljednju hrabru misiju osvajanja samog vodstva nacističke Njemačke.



U glavnim ulogama su Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña i Jon Bernthal. Režiju je preuzeo glasoviti David Ayer. Ayer je napisao i sam scenarij, a prepoznat ćete ga kao redatelja izvanrednih kriminalističkih drama poput Posljednje patrole (2012.) i Dana obuke (2001).
U europskim kinima film stiže u listopadu.


IZVOR