Pocetna » Film


Stigao trailer za "Igru prijestolja"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1269
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-31


Dugo očekivana i najgledanija serija HBO-a, 'Igra prijestolja', stiže uskoro, a što nas čeka u 5. sezoni pogledajte u prvom traileru




Igra prijestolja se nastavlja u punom jeku, a očekuju nas uzbudljivi dani u Westerosu. Nakon svoje premijere u Imax dvoranama SAD-a, HBO je službeno objavio prvi trailer i za manje sretne obožavatelje na Facebook stranici "Igre prijestolja".

U uzbudljivima minutama, a ima ih čak dvije koliko traje ovaj trailer, susrećemo omiljene i omražene likove na početku putovanja koje su započeli na samom kraju 4. sezone.



Sansa Stark i Littlefinger započinju svoj osvetilački pohod, dok Cersei Lanister bjesni zbog bijega njenog nevoljenog brata Tyriona čiji život u izgnanstvu nije nimalo lagaodan. Vidimo ga kako ispada iz drvene kutije, ali i kako s Varysom planira zamijenu na Željeznom prijestolju. Imaju li na umu Daenerys Targaryen, koja se očigledno priprema učiniti neke odlučujuće poteze.

Sve to i još mnoštvo drugih malih detalja možete vidjeti u traileru za 5. sezonu.

U novoj sezoni koja započinje 12. travnja, osim već stalnih i poznatih glumaca vidjet ćete i niz novih glumaca u novim ulogama, a neki od kojih su Keisha Castle-Hugher, Jonathan Pryce, Alexander Siddig, Toby Sebastian , Nell Tiger Free, DeObia Oparei, Enzo Cilenti, Jessica Henwick i Rosabell Laurenti Sellers.


IZVOR