Pocetna » Film


Stigao trailer za treću legendarnu avanturu fantastičnosti - "Kung Fu Pandu 3"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1196
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-06-20


Pogledajte susret Poa i njegovog davno izgubljenog oca u prvom traileru za "Kung Fu Pandu 3"


Legendarne avanture fantastičnosti smotanog, ali dobrodušnog Poa nastavljaju se u trećem filmu Kung Fu Panda.

DreamWorksova animirana komedija o avanturama pande Po osvojila je svijet s prva dva filma 2008. i 2011. godine, zaradivši više od milijarde dolara na kino blagajnama diljem svijeta. Iako je premijera trećeg filma Kung Fu Panda 3 odgođena za nekoliko mjeseci, već je objavljen prvi trailer kako bi se primirila nestrpljiva publika.

U prvom traileru otkriva se dio radnje filma, u kojem zbunjeni Po upoznaje svog davno izgubljenog oca, ne shvaćajući kako upoznaje upravo onu osobu za kojom traga.

Radnja "Kung Fu Pande 3" pratit će susret oca i sina te njihov put u tajni raj za pande. Kada njihovom veselom i mirnom životu zaprijeti nadnaravni zlikovac Kai, Po mora naučiti sve pande u selu kung fu kako bi postali prava banda kung fu boraca i obranili se od napada Kaija.



Glavnim likovima "Kung Fu Pande 3" svoje glasove su posudili Jack Black i Bryan Cranston, a uz njih u filmu ćete čuti glasove i Angeline Jolie, Dustina Hoffmana, Jackieja Chana, Setha Rogena, Lucy Liu, Davida Crossa, Rebel Wilson, J.K. Simmonsa, Jamesa Honga te Randalla Duk Kima.

Film su režirali Jennifer Yuh Nelson i Alessandro Carloni prema scenariju Jonathana Aibela i Glenna Bergera.

Američka premijera "Kung Fu Pande 3" zakazana je za 29. januara, a u ostatku svijeta film kreće u distribuciju u ožujku 2016. godine.


IZVOR