Pocetna » Film


Stigao zastrašujući trailer za "Before I Wake"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 927
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-16


Mike Flanagan donosi još jedan nadnaravni triler "Before I Wake" s Kate Bosworth i Thomasom Janeom u glavnim ulogama


Nadnaravni triler Before I Wake dolazi od redatelja filmova strave Mikea Flanagana. Njegov posljednji film Ogledalo smrti s Keren Gillan i Brentonom Thwaitesom u glavnim ulogama nije srušio rekorde gledanosti, no nije ni ostao nezamijećen.

"Before I Wake" u svome prvome traileru izgleda propisno zastrašujuće s jedne strane, a s druge kao vrlo zanimljiv film koji propituje roditeljsku ljubav.



Naime, u središtu radnje nalazi se dječak koji je ostao bez roditelja i bračni par čiji je sin preminuo. Roditelji bez sina odluče primiti u svoje krilo osmogodišnjeg Codyja i pružiti mu topao dom. Situacija je daleko od idealne, ali ono što par ne zna o Codyju daleko je strašnije i opasnije. Cody odbija spavati, a ono što su mislili da je samo strah maloga dječaka pokaže se kao stvarna prijetnja. Ubrzo saznaju da se Codyjevi snovi ostvaruju, a njegove noćne more su ubojite.

Scenarij za film je pripremio redatelj Mike Flanagan u suradnji s Jeffom Howardom.

U glavnim ulogama su Kate Bosworth i Thomas Jane kao bračni par, te Jacob Tremblay kao 8-godišnji Cody. Uz njih glume i Annabeth Gish te Dash Mihok.

"Before I Wake" će svoju premijeru imati u američkim kinima 8. maja.


IZVOR