Pocetna » Film


Stiže film o Obi-Wan Kenobiju?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 931
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-15

Slike iz Stiže film o Obi-Wan Kenobiju? Slike iz Stiže film o Obi-Wan Kenobiju?


Glumi li ga Alec Guiness u izvornoj trilogiji ili Ewan McGregor u prednastavcima, Obi-Wan Kenobi jedan je od najpopularnijih likova iz svih Star Wars filmova, te bi ga uskoro mogli gledati u solo filmu.

Budući da ova vijest dolazi s fan stranice Making Star Wars, treba je uzeti s dozom skepticizma, no sigurno je da bi film o omiljenom mentoru Jedi vitezova razveselio mnoge obožavatelje Zvjezdanih ratova.



Na toj stranici stoji kako je studio do sada pokušao izbjegavati solo filmove o Jedijima i Sith likovima, no da je popularnost Obi-Wana prevelika da bi se ignorirala. Kao dokaz tome je nedavno održana anketa na stranici StarWars.com gdje se mjerila popularnost likova Zvjezdanih ratova, te je Obi-Wan Kenobi pobijedio protivnike poput Darth Vadera, Han Soloa, R2-D2-a, Yodu i Qui-Gon Jinnja.

Javna je tajna da Disney/Lucasfilm rade na više Star Wars spin-off filmova, koji će se usredotočiti na već poznate likove Zvjezdanih ratova, no detalji vezani uz radnju filmova nisu objavljeni. Potvrđeno je samo da su Gareth Edwards i Josh Trank redatelji dva filma.



Gareth Edwards, koji je postigao golem uspjeh filmom Godzilla prokomentirao je kako je uzbuđen i počašćen s obzirom na to da se želi pridružiti „savezu pobunjenika“ od kada je prvi put pogledao Zvjezdane ratove. Jedan film će režirati Josh Tank (Kronike). Edwardsov film se temelji na scenariju Gary Whitta, a Lawrence Kasdan i Simon Kinberg pišu još dva scenarija (još se ne zna na kojem od njih će Tank bazirati svoj film).

Više od toga još ništa nije potvrđeno niti od strane Lucasfilma niti od Disneya.


IZVOR