Pocetna » Film


Stiže još "Dosjea X".




  Ocenite članak: 0
pregleda: 754
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-04-23


Popularni Dosjei X vraćaju se na male ekrane sa novih deset epizoda. Fox je jučer objavio kako su naručili novo poglavlje priče kroz televizijski event serijal koji se očekuje tijekom sezone 2017.-2018.

Omiljena znanstveno-fantastična drama, sa Davidom Duchovnyjem i Gillian Anderson u glavnim ulogama, originalno se prikazivala od 1993. do 2002. godine, a sa novih šest epizoda vratili su se 2016. godine.

U novih deset epizoda također očekujemo i povratak glavnih likova, koji su već to potvrdili na preko Twittera. Režiju novih epizoda preuzet će tvorac serije i izvršni producent Chris Carter.
Dosjei X prate dva specijalna agenta FBI-ja; predanog Foxa Muldera (Duchovny) i skeptičnu Danu Scully (Anderson), tijekom njihovog istraživanja paranormalnih fenomena i neriješenih misterija.

Produkcija novih epizoda trebala bi krenuti već ovoga ljeta u SAD-u, a za sada još nije poznato kada će točno biti premijerna epizoda. Posljednji puta su s prikazivanjem krenuli 24. siječnja 2016. tako da prvu epizodu nove sezone očekujemo početkom sljedeće godine.


IZVOR