Pocetna » Film


Stiže nastavak za „Need for Speed“




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1096
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-09


Film je ostvario loše rezultate u SAD-u i većini svijeta, ali je zato u Kini (bio) veliki hit


Akcić snimljen prema popularnoj igrici Need for Speed nije najbolje prošao u svjetskim kinima, ali je zato u Kini bio veliki hit!

The Wrap piše da China Movie Channel, Jiaflix i 1905 Pictures rade na nastavku spomenutog filma u ko-produkciji s SAD-om, odnosno s izdavačem hit igrice Electronic Arts.



Need for Speed je u cijelom svijetu zaradio samo 203 milijuna dolara od čega 66 milijuna u Kini, stoga ne čudi tamošnji interes za nastavkom. Aaron Paul, Dominic Cooper, Imogen Poots i Michael Keaton bili su zvijezde originala dok će u nastavku glavne uloge vjerojatno pripasti kineskim glumcima iako još nije poznato kojima, kao što niti redatelj ni scenarist još nisu poznati.

China Movie Channel, Jiaflix i 1905 Pictures već su surađivali s američkim producentskim kućama, posljednja suradnja bila im je s Paramountom na filmu Transformers: Age of Extinction što je donijelo rekordnu zaradu od više od 300 milijuna dolara u Kini te je film postao najpopularniji u kineskoj povijesti.

„Jako nas veseli suradnja s EA-om koja je jedna od najpoznatijih kreativnih tvrtki na svijetu. Posebno nas veseli što će se Need for Speed 2 snimati u Kini i vjerujemo da će u njega biti uključeno više kineskih elemenata i više kineske ekipe“, izjavio je direktor China Movie Channela Yin Cao.


IZVOR