Pocetna » Film


Stižu nove nevolje za Ragnara




  Ocenite članak: 0
pregleda: 906
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-22


Treća sezona 'Vikinga' počinje 19.2. te donosi mnogobrojne nove probleme za Ragnara Lothbroka


Posljednjih nekoliko godina History Channel je prikazivao sve samo ne povijesne dokumentarce, fokusirajući se većinom na senzacionalističke teme poput vanzemaljaca i Bigfoota. No serija Vikinzi vratila ih je u povijest.

Doduše, Vikinzi jesu drama sa scenarijem o likovima oko kojih je više legende, a manje činjenica no njihova usmjerenost na prave povijesne dokaze o vikinškoj kulturi od serije je uspjela napraviti rijetki spoj poučnog i zabavnog.

Treća sezona Vikinga premijeru će imati krajem veljače, a sudeći po traileru bit će veća i kompleksnija no ikad. Osim što nam otkriva kako nas očekuju neke spektakularne bitke ovaj nam trailer otkriva da iako je Ragnar (Travis Fimmel) sigurniji u svoju moć više nego ikad, još uvijek u zraku vise sukobi koji su započeli u finalu druge sezone te čekaju svoj završetak.

U novoj sezoni Ragnar putuje natrag u Wessex no savez sa kraljem Ecbertom čini se sumnjiv, a Ragnarova opsjednutost kršćanstvom ne sviđa se njegovim sunarodnjacima koji štuju Odina, posebno ne Flokiju (Gustaf Skarsgard). Za Ragnara nema mira ni kod kuće gdje nastaju problemi između njega i njegovog sina Bjorna (Alexander Ludwig) te trzavice između njega i njegove druge žene, princeze Aslaug (Alyssa Sutherland).

Nova sezona donosi nove brige i Ragnarovoj prvoj ženi Lagerthi (Katheryn Winnick) koja se nalazi u pohodu na Francusku, zemlju koja bi trebala biti ključni element u trećoj, ali i četvrtoj sezoni, kako je najavio tvorac serije Michael Hurt.


IZVOR