Pocetna » Estrada i Tv


Što je muškarac bez brkova?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1095
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-12

Slike iz Što je muškarac bez brkova?


Justin Bieber svojim je fanovima dao priliku da bace oko na njegov najnoviji film, izbacivši kratki teaser za film Believe 3D, nastavak Nikad ne reci nikad, redatelja Jon M. Chua.

Dokumentarni film o Bieberu trebao bi nam pokazati njegov prijelaz iz tinejdžerske pop zvijezde do odrasle osobe. U teaseru vidimo njegovog menadžera Scootera Brauna koji ga zeza za brkove koje je pustio (ili pokušaj istih). Bieber samo promuklim glasom odgovara: "Evo koliki sam muškarac.", dok se na ekranu pojavljuje #stache.



Pretpostavljamo da će cijeli film bit pun hashtagova jer je Bieber, koji je vrlo aktivan na Twitteru taj teaser tamo i objavio uz popratne hashtagove #FilmFridays, #Stache i #BelieveMovie. Inače, u ponedjeljak je također na Twitteru objavio i najnoviji singl Heartbreaker, a obožavateljima je obećao kako će svaki ponedjeljak objaviti novi singl, sve kao uvod u svoj film.

U teaseru vidimo i njegove nastupe, ali i zezanje van scene. Njegov mentor Usher i njegova majka Pattie Mallette također se pojavljuju komentirajući Justinovo odrastanje. Izlazak filma Believe 3D očekuje se oko Božića.


IZVOR



+3   Spam
SamoJustinova   (2014-03-21 10:14 PM) [Sadrzaj]
Gledala sam Believe3D sa prijateljicom u kinu. Isplakala sam se sto od smijeha, sto od tuznih scena lol srce srce
A svi ga zezaju hehe ima 2o godina, a nema ni bradu ni brkove hehe al' je opet najSESi srce ljubav moja srce