Pocetna » Film


Superdjevojka u novom odijelu!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 905
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-08


Prvi pogled na kostim Supergirl iz najnovije serije o stripovskoj superjunakinji koju glumi Melissa Benoist


Kara Zor-El, Zemljanima poznata pod imenom Kara Danvers, pokreće svoju junačku karijeru najnovijim kostimom, kojeg ćete moći vidjeti u akciji u seriji Supergirl.

Supermanova rođakinja Kara Zor-El koja je rođena na planetu Kryptonu pobjegla je usred njegovog uništavanja odakle dolazi na Zemlju u posvojiteljsku obitelj Danvers.

Kara u seriji ima 24 godine te se osjeća bespomoćno jer mora zatomljivati svoje moći. No neočekivana katastrofa prisili je da upotrijebi svoje moći u javnosti i po prvi put u životu prihvati svoje sposobnosti za pomoć ljudima.

Prve fotografije super djevojke objavljene su u petak, povodom početka snimanja prve, odnosno pilot epizode. Na fotografiji je prikazana glumica Melissa Benoist koja pozira u "supermanovom" stavu.

Kostim ove junakinje dizajnirala je Colleen Atwood, vješta i iskusna kostimografkinja poznata po svome radu na sličnim zadatcima i serijalima (Flash, Arrow). Colleen Atwood svoj je zanat ispekla kroz dugogodišnju karijeru koju je okitila brojnim kostimografskim uspjesima u holivudskim hitovima za koje je dobila i nagradu Oscara (Alice in Wonderland, Sjećanja jedne gejše, Chicago).



Uz Supergirl Melissu Benoist seriju će napučiti poznati glumci poput Caliste Flockhard, koja će igrati ulogu Karine šefice, zatim Chyler Leigh kao Karina sestra i Mehcad Brooks te Laura Benanti kao njena biološka majka Alura Zor-El.

Helen Slater, koja je nosila naslovnu ulogu Supergirl filma iz 1984., navodno će i u ovoj inkarnaciji showa imati svoje mjesto, ali za sada u tajnoj ulozi.


IZVOR