Pocetna » Zanimljivosti


Superman i Batman uskoro zajedno na filmu!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1003
Dodao/la: Orion
datum: 2013-07-21


NAKON godina šuškanja (i želje) potvrđeno je da će se dva najveća filmska (i stripovska) superheroja pojaviti zajedno na velikom platnu, piše LA Times. 



Warner Bros. objavio je sretnu vijest za fanove na konvenciji Comic-Con u San Diegu ove subote poslijepodne, čast da ovu vijest podijeli sa svijetom pripala je redatelju Zacku Snyderu koji se na pozornicu popeo najaviti nastavak "Čovjeka od čelika", a potom gore pozvao i glumca Harryja Lennixa, koji je glumio u filmu o Supermanu, kako bi pročitao isječak iz "The Dark Knight Returns". Dok je on to čitao u pozadini su se na ekranu pojavila oba slavna znaka: Supermanov i Batmanov.


Dakle, potvrđeno je da će se u novom nastavku filma o Supermanu pojaviti i Batman, a u njemu će glumiti dosadašnje zvijezde Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne i Diane Lane. A budući da je nedavno objavio da će crni plašt "objesiti o klin", najavljeno je da će Christiana Balea u ulozi Batmana zamijeniti netko drugi. Christopher Nolan, redatelj posljednja tri nastavka Batmana, radit će na novom filmu kao izvršni producent.


Film bi se u kinima trebao naći 2015. godine.


IZVOR


0   Spam
Stex96   (2013-07-21 6:20 PM) [Sadrzaj]
Bice zanimljivo,videcemo da 2015 moze svasta da se desi :)