Pocetna » Zanimljivosti


Sušić: Novače, hvala ti u ime cele Bosne!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 679
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-21

Slike iz Sušić: Novače, hvala ti u ime cele Bosne!


Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić zahvalio je u ime cele zemlje najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću na angažovanju za širenje svesti i prikupljanje pomoći za ugrožene od poplava.

Safet "Pape" Sušić, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, zahvalio je najboljom srpskom teniseru jer se zauzeo za stradale u poplavama u BiH i Srbiji.

Najbolji srpski teniser pre nekoliko dana apelovao je na Bi-Bi-Siju i Si-En-Enu da se više pažnje posveti poplavama u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj, a njegov gest pohvalio je i selektor "zmajeva" Safet Sušić.


Safet Sušić

"Novak Đoković je oduševio sve u svetu, kao selektor mu se zahvaljujem u ime svih igrača, ali i građana BiH, ako imam pravo na to. Novaka sam i ranije cenio, a ovim gestom samo je potvrdio kakav je čovek i sportista", rekao je Sušić za Avazov sport.

On je dodao da Đokovića poštuje već dugo i da bi voleo da ga upozna.

"Mene je i ranije oduševljavao svojim gospodskim, džentlmenskim manirima. I kada bi izgubio, a to se jako retko dešavalo, ponašao se dostojanstveno prema suparniku, publici, javnosti... Zato ga i vole u celom svetu. Voleo bih da ga upoznam i da mu lično čestitam i zahvalim na ovome što je uradio za ljude u BiH", rekao je Sušić.


IZVOR