Pocetna » Estrada i Tv


SVADBA: Ceca ženi sina Veljka




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1180
Dodao/la: Nutella92
datum: 2014-01-10

Slike iz SVADBA: Ceca ženi sina Veljka Slike iz SVADBA: Ceca ženi sina Veljka Slike iz SVADBA: Ceca ženi sina Veljka


Postaje svekrva: Sin Svetlane Ražnatović verio svoju devojku Mašu Terzić i na levu ruku joj stavio prsten s dijamantom

Danas, majko, ženiš svoga sina.
Svetlana Ražnatović uskoro će postati svekrva. Njen sin Veljko je verio Mašu Terzić i stavio joj prsten s dijamantom na levu ruku. Svoju radost podelio je s prijateljima pa je okačio fotografiju na Fejsbuk, a iznad nje napisao: „Gospođa Ražnatović, narode.“ Pre nego što su usledile čestitke, Veljko je dodao:
- Pa jebote, ja sam sada veren čovek. Do jaja, ćaleta mi.

Maši su zasmetali negativni komentari na njihov novi status veze koji su se kasnije pojavili na raznim portalima.

- Ne razumem samo čemu ovoliko negativnih komentara , je l‘ vam srce puno onda? - napisala je Terzićeva na društvenoj mreži, a nakon nekoliko minuta se opet oglasila:
- Nema sile koja može zaljubljene da razdvaja.

S obzirom na to da je ćerka Zvezdana Terzića punoletna, to jest da ima 18 godina, a Veljko je godinu mlađi, verovatno će još malo sačekati sa svadbenim veseljem. Njih dvoje su u vezi oko mesec i po dana, a snajku je Ceca upoznala 19. decembra na slavi.

Folk zvezda nam je kroz osmeh rekla da je prsten zapravo božićni poklon i da se Veljko i Maša još nisu verili:
- Ja sam pomogla Veljku u izboru. Pretpostavljam da bi me neko obavestio da mi se sin verio - kaže Ceca i dodaje:
- Sinoć su sedeli kod nas, ali, naravno, niko nije pominjao veridbu. Inače su mnogo slatki, a Veljko je sam napisao pesmu koju je postavio na Fejsbuku. Veoma je talentovan i romantičan.

Zvezdan Terzić nam se nije javljao na telefon.



Kako je trajala veza Veljka i Maše



Veljko i Maša su počeli da se zabavljaju početkom decembra.Veljko se nije razdvajao do nove devojke i ponosno je pokazivao u društvu. Maša je bila pozvana i na slavu Sveti Nikola gde je upoznala Veljkovu mamu, balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović.



Pevačica je sinovljevu izabranicu upoznala pre desetak dana, a Maša je u četvrtak bila gošća na njihovoj krsnoj slavi.

"Maši je u početku bilo malo neprijatno, ali su je Veljko, Ceca i Anastasija sa svojim drugaricama vrlo brzo opustili. Ona je Cecu znala odavno, ali površno, a zvanično su se upoznale za Veljkov rođendan, pre desetak dana. Ceca je za nju rekla: "Vrlo je slatka i drago mi je što je moj Veljko izabrao tako lepu i vaspitanu devojku". Na samoj slavi, iako se trudi da se ne meša u život dece, s ponosom je predstavila potencijalnu snajku, što nije bio slučaj s prethodnim Veljkovim devojkama", rekao je izvor blizak pevačici.

Ceca je ostala dosledna odluci da javno ne komentariše privatni život svoje dece. "Samo mogu da vam kažem da sam bila odlično raspoložena za Svetog Nikolu", rekla je folk diva.

Slično, ni Mašin tata, predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić nije hteo da priča o svojoj mezimici, niti o potencijalnoj priji."To ne želim da komentarišem", rekao Terzić.

Osim što je ponosno prošetao s njom za slavu, Veljko ne skriva ljubav prema Maši ni prilikom zajedničkih izlazaka u javnost. Tako su njih dvoje posle večere u četvrtak uveče posetili beogradski klub „Teatro“, gde su nastavili da se vesele, i na Fejsbuk kačili slike na kojima se ljube. Za to vreme, Ceca je sa svojim društvom slavila kod kuće do pred zoru.


IZVOR