Pocetna » Sport


Sve za finale Lige šampiona: Košta došao po čudo u Beograd kod doktorke Marijane




  Ocenite članak: 0
pregleda: 643
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-22


Napadač Atletiko Madrida Dijego Košta bi zbog povrede trebalo da propusti finale Lige šampiona, pa je pomoć potražio u Beogradu kod čuvene doktorke Marijane Kovačević.

Napadač novog prvaka Španije čini sve kako bi se oporavio i osposobio za duel sa gradskim rivalom Realom u Lisabonu u subotu, a poslednju nadu položio je u ruke i sposobnosti doktorke koja je specifičnim metodama fudbalere vraćala na teren mnogo pre nego što su im klupski lekari predviđali.

Medijima se pronela vest kako je Košta u utorak došao u našu prestonicu, što je u kasnim večernjim satima potvrdio i madridski dnevnik "As", prenevši da je "najbolji igrač Atletika otišao kod čudotvorne doktorke".

Marijana Kovačević je poznata po tome da je "pre roka" izlečila Robina van Persija, Frenka Lamparda, Vensana Kompanija, Glena Džonsona, Danka Lazovića i važi za specijalistu kod povreda mišića.

Upravo problem sa mišićem zadnje lože ima i Košta, koji je zbog toga morao da napusti odlučujuću borbu za titulu prvaka Španije sa Barselonom prošle subote i trebalo bi da propusti finale Lige šampiona.

Trener "jorgandžija" Dijego Simone nije bio optimista po pitanju nastupa ubojitog napadača protiv Reala, a španski mediji su spekulisali da će morati da pauzira oko dve nedelje.


IZVOR