Pocetna » Nauka


Tajna dokumenta KGB-a:Vanzemaljci i Piramide!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1088
Dodao/la: Roby_the_King
datum: 2013-09-18


Mnogi su ostali šokirani izjavom dr. Ala Shaheena, šefa odeljenja za arheologiju na univerzitetu u Kairu, i protumačili je kao potvrdu vanzemaljske prisutnosti. Ali, uvaženi stručnjak nije hteo ulaziti u detalje.



Kada je na konferenciji arheologa delegat iz Poljske, dr. Marek Novak postavio pitanje postoji li u piramidama vanzemaljska tehnologija ili čak letelica koja se nalazi ispod piramide, verovatno niko nije očekivao odgovor koji je usledio.

Dr. Shaheen je izjavio: ‘Ne mogu potvrditi niti opovrgnuti to, ali mogu vam reći da u piramidama postoji nešto što nije sa ovoga sveta’.

Iako je izjava pobudila veliko zanimanje učesnika konferencije, uvaženi stručnjak odbio je dalje da komentariše tu temu. Ipak, navodno postoji dokumentacija koja može dodatno rasvetliti o čemu se zapravo radi.

Naime, KGB je navodno u istraživanju piramida došao do neverovatnog otkrića vanzemaljskog humanoida koji je imao vlastitu grobnicu (piramidu), a nešto je bilo sakriveno i ispod nje.

U prilog tome idu i brojni natpisi i crteži drevnog Egipta koji govore o bićima s neba koja silaze na Zemlju i uče Egipćane mudrostima i novim tehnologijama. Naravno, teorija da su vanzemaljci pomogli u izgradnji piramida, bilo planovima ili svojom tehnologijom, već je odavno prisutna.

Ako vas zanima opsežna priča o tome što je KGB navodno otkrio u piramidama, svakako vam preporučujemo dokumentarac o toj temi kojeg u celosti možete pogledati ovde:


IZVOR



+1   Spam
Psylocke   (2013-09-19 2:35 AM) [Sadrzaj]
Hmm.. Zanimljivo da