Pocetna » Estrada i Tv


Tajne bračne sobe Bruk Burk.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 946
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-12-29


Da bi održala strast i romansu u svom braku američka voditeljka Bruk Burk(40), majka četvoro dece, često sa svojim suprugom ide na "spavajuće" vikende. Vitku liniju i zategnute mišiće održava redovnim vežbanjem i stalnim akcijama sa klincima. I nikada ne gladuje.

Majka dece od 3 do 11 godina u avgustu se udala za glumca Dejvida Čarveta(39). Uz brigu o porodici radi u šou programu "Ples sa zvezdama", piše za portal ModernMom.com, a objavila je i dva nova DVD koja promovišu tesanj struka posle porođaja.
Vreme za sebe ima malo i često je primorana da bira između sna i seksa.
- Jako sam umorna. A kako da biram između te dve stvari! Zaista mi nije lako - kaže kroz smeh objašnjavajući da snagu za ljubavni život skuplja tokom vikenda.
Bruk i Dejvid su zajedno pet godina. Pre njega ona je bila u braku sa plastičnim hirurgom dr Garth Fisher. Iz tog braka ima ćerke Neriah(11) u Sierra (9). Srećnu je našla u drugom braku.
- Razvod je bio neprijatan, ali je to bilo jedino ispravno što smo nas dvoje mogli da uradimo. Sada sam udata za svoju srodnu dušu - priča Bruk.

Trudi se da spavam šest sati svake noći, a jednom nedeljno se častimsa osam sati sna. Uz to nikada se ona i njen muž ne probude sami, jer im se neko od dece se ušunja u krevet.
- Isrpljenost i neispavanost su najveći neprijatelji žena. Loše utiču na ten, raspoloženje, pamćenje, metabolizam, energiju. Zato Dejvid i ja imamo spavajuće odmore. Iznajmimo sobu u hotelu i spavamo na miru. Ceo vikend. Niko nam ne remeti san. A tada imamo i snage jedno za drugo - objašnjava šarmanta voditeljka.